Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 18 Diciembre 2017 00:00

Els identitaris celebren el tradicional sopar de Nadal

Valora este artículo
(236 votos)

Anglada: “Esperem que els partits constitucionalistes guanyin aquetes eleccions als partits independentistes, s’acabi d’una vegada per a totes el procés i torni la normalitat a Catalunya”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte, 16 de desembre, un any més, el grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI) de l’Ajuntament de Vic, juntament amb militants de Som Identitaris (SOMI), han celebrat el tradicional sopar de Nadal.

La vetllada ha servit als identitaris per intercanviar diferents punts de vista i opinions sobre la marxa de la formació política així com afrontar els propers reptes a curt i mig termini.

L'acte ha transcorregut en un ambient alegre i festiu. Després de diversos i breus parlaments dels assistents, Anglada ha felicitat a tothom “per la seva implicació al projecte de Som Identitaris i per la confiança que hi estant dipositant tots els militants del partit”.    

Anglada que s’ha referit també a les pròximes eleccions catalanes del dia 21, ha dit que “esperem que els partits constitucionalistes guanyin aquetes eleccions als partits independentistes, s’acabi d’una vegada per a totes el procés i torni la normalitat a Catalunya”.  

Finalment, Anglada ha desitjant a tots els assistents unes bones festes nadalenques i un bony any 2018.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 17 de desembre de 2017

Visto 2795 veces Modificado por última vez en Lunes, 18 Diciembre 2017 07:24