Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 02 Diciembre 2017 08:46

Plataforma Vigatana presenta al•legacions a les ordenances fiscals per al 2018

Valora este artículo
(186 votos)

Anglada: S’ha de deixar en suspens la liquidació de l'impost de plusvàlues quan no hi hagi hagut increment de valor en la transmissió”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic dePlataforma Vigatana, Josep Anglada, ha presentat aquesta setmana uns escrit per tal de deixar sense efecte l’aprovació inicial de les ordenances fiscals per a l’any 2018, que es va aprovar al passat ple municipal del dia 25 d’octubre. Les al·legacions s’han presenten dins el període d'exposició pública tal i com disposa la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Anglada ja va demanar al ple del 25 d’octubre que “en sintonia amb una sentència del Constitucional, no es cobrés la plusvàlua als veïns que havien tingut pèrdues en la venda d’un habitatge”.

En aquest senti, el portaveu de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, considera que “com encara no s’ha legislat sobre la necessària adaptació de les Hisendes Locals a aquesta Sentència, en les al·legacions presentades demana deixar en suspens la liquidació de l'impost de plusvàlues quan no hi hagi hagut increment de valor en la transmissió”.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 2 de desembre de 2017

Visto 2484 veces Modificado por última vez en Sábado, 02 Diciembre 2017 08:53