Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 24 Noviembre 2017 07:43

Article d’opinió publicat El 9 Nou, divendres 24 de novembre de 2017. Els enganys del regidor podemita Arnau Martí de Vic per a Tots

Valora este artículo
(164 votos)

Anglada: “El regidor podemita, Arnau Martí, no és de fiar. Ho sap el seu partit, ho saben els ciutadans i ara també ho sap la justícia”.

Si alguna cosa hem de destacar en aquest mandat del regidor podemista de Vic per a Tots a l’Ajuntament de Vic, Arnau Martí, ha estat la seva habilitat a l’hora de voler enganyar a tothom. Primer va enganyar l’oposició volent-los fer creure que estava disposat a fer un pacte de govern d’esquerres, quan el que realment perseguia des del primer dia era pactar i donar continuïtat a la dreta més rància de la nostra ciutat. Més tard va voler enganyar a tots els ciutadans i la mateixa alcaldessa, volent fer creure que un regidor d’aquest Ajuntament l’havia agredit el passat 18 d’agost a la plaça Major durant els cinc minuts de silenci per condemnar els atemptats a Barcelona i Cambrils. Darrerament també volia enganyar la justícia fent-los creure que un regidor d’aquest consistori li havia proporcionat un cop de puny a l’altura de les costelles durant aquests cinc minuts de silenci.

Que el regidor Martí a hores d’ara no és de fiar ho sap tothom. Ho sap el seu partit, ho saben els ciutadans i ara també ho sap la justícia. Aquest mateix diari publicava el passat 10 de novembre que el fiscal descartava acusar Anglada d’atemptat a l’autoritat. El Ministeri Fiscal es va oposar al recurs de reforma interposat per la representació del Sr. Martí de data de 29 de setembre de 2017, contra l’auto emès pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Vic de data 12 de setembre de 2017, que ja havia decidit celebrar el judici el 13 de novembre, qualificant els fets ocorreguts com a delicte lleu. El Ministeri Fiscal va deixar clar en el seu escrit que un cop valorat el contingut de l’atestat i declaracions, així com un cop reproduït el contingut audiovisual que obra en les actuacions, els fets denunciats no revesteixen els caràcters d’un delicte d’atemptat a l’autoritat tipificat a l’article 550 del CP. Així com també va advertir que tots els involucrats són membres de la Corporació Local, i que el presumpte acte d’agressió fou motivat per un previ forcejament amb motiu de l’exhibició d’uns cartells on es podia llegir “Fora gihadistes de Catalunya”. El regidor Martí hauria de saber que denunciar uns fets falsos podria arribar a constituir un presumpte delicte d’obstrucció a la justícia, en la modalitat de denúncia falsa, cosa que podria suposar-li pena d’inhabilitació per exercir el seu càrrec públic.

Vull recordar que el regidor d’ERC Jaume Colomer i el regidor de Vic per a Tots, Arnau Martí, estan denunciats per un servidor per injúries i coaccions, i que properament s’hauran d’asseure a la banqueta dels acusats. Sempre s’ha dit que s’agafa abans un mentider que un coix. Sr. Arnau Martí, deixi ja d’anar de víctima pel món i d’enganyar constantment els ciutadans de Vic.

Josep Anglada i Rius,

portaveu de Plataforma  Vigatana a l’Ajuntament Vic i president de Som Identitaris

 

Visto 2558 veces Modificado por última vez en Jueves, 30 Noviembre 2017 09:16