Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 19 Noviembre 2017 00:00

Som Identitaris (SOMI) ha celebrat aquest dissabte a la ciutat de Vic el seu Consell Nacional

Valora este artículo
(215 votos)

Anglada: “El procés secessionista, a part de ser una gran farsa, ens ha portat al desastre”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte s’ha celebrat a la ciutat de Vic el Consell Nacional de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada. El Consell que ha comptat amb una nombrosa presència de militants, s’hi han tractat diferents aspectes relacionats amb la marxa del partit.

El Consell ha començat fent un petit repàs de les activitats realitzades durant els últims mesos on hi ha participats diferents militants del partit. A continuació, s’ha elaborat un full de ruta per tal d’assolir el pròxims objectius a curt termini. També s’ha acordat fer un cop més el tradicional sopar de Nadal, que enguany es farà el pròxim 16 de desembre. Finalment, s’ha tractat dels últims esdeveniments que s’han viscut a Catalunya a conseqüència del procés independentista i de les properes eleccions autonòmiques i municipals.

En aquest sentit, el president del partit ha dit que “el procés secessionista, a part de ser una gran farsa, ens ha portat al desastre”.     

Anglada ha afegit que “el Govern de la Generalitat s’ha burlat d’una gran part dels catalans reconeixent que la declaració unilateral d’independència va ser una cosa simbòlica”, reconeixent el propi Govern que “no hi havia una majoria de catalans que volguessin la independència”.

Finalment, Anglada ha dit que “Som Identitaris no participarà a les pròximes eleccions autonòmiques ja que el principal objectiu del partit són les eleccions municipals de 2019”.  

Un cop acabat el Consell Executiu, s’ha organitzat un dinar de germanor on hi ha participat una vintena de militants.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 19 de novembre de 2017

Visto 2999 veces Modificado por última vez en Domingo, 19 Noviembre 2017 08:07