Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 08 Noviembre 2017 12:13

El Ministeri Fiscal no es creu les mentides del podemita Arnau Martí

Valora este artículo
(249 votos)

Anglada: “Penso demanar d’anys i perjudicis pels danys morals que  m’han ocasionat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA

El Ministeri Fiscal s’ha oposat al recurs de reforma interposat per la representació del Sr. Arnau Martí de data de 29 de setembre de 2017, contar l’Auto emès pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Vic de data 12 de setembre de 2017, que ja havia decidit celebrar el judici aquests pròxim 13 de novembre qualificant els fets ocorreguts com a delicte lleu.

El recurs de reforma interposat per la representació del Sr. Arnau Martí, demanava que s’obrissin Diligències Prèvies per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat pels fets ocorreguts el passat 18 d’agost a la plaça Major durant els 5 minuts de silenci per condemnar els atemptats a Barcelona i Cambrils. Ara la jutgessa ha de resoldre el recurs interposat, i tot fa pensar que senyalar una nova data per la celebració del judici.  

El Ministeri Fiscal deixa clar en el seu escrit que “un cop valorat el contingut de l’atestat i declaracions, així com, un cop reproduït el contingut audiovisual que obra en les actuacions, el fets denunciats no revesteixen els caràcters d’un delicte d’atemptat a l’autoritat tipificat a l’article 550 del CP”. El Ministeri Fiscal també adverteix que “tots els involucrats són membres de la Corporació Local, i que el presumpte acte d’agressió fou motivat per un previ forcejament en motiu de l’exhibició d’uns cartells”.  

Anglada que ja va denunciar en el seu moment el regidor d'ERC, Jaume Colomer, i el regidor de Vic per a Tots, Arnau Marti, per injuries i coaccions, ha celebrat que “un cop interposat el recurs de reforma contra el que va  interposar la representació del Sr. Arnau Martí, el Ministeri Fiscal ens hagi donat la raó i l’hagi desestimat ”.

En aquest sentit, Anglada ha dit que “sempre s’ha dit que s’agafa abans a un mentider que un coix, i això és el que és els Sr. Arnau Marti, un verdader mentider”.   

Anglada ha afegit que “davant d’aqueta falsedat del Sr. Martí de voler-lo imputar d’uns fets totalment falsos, això podria arribar a constituir un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia, en la modalitat de denúncia falsa, cosa podria suposar-li pena d'inhabilitació per a exercir el seu càrrec públic”.

Finalment, Anglada ha dit que “pensa demanar d’anys i perjudicis pels danys morals que li han ocasionat i en conseqüència també l’han afectat a la seva vida política”.     

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 8 d’octubre de 2017

Visto 2949 veces Modificado por última vez en Miércoles, 08 Noviembre 2017 12:40

Medios