Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 28 Octubre 2017 08:20

La democràcia ha guanyat

Valora este artículo
(221 votos)

Anglada: “Espero que els colpistes de la Generalitat acabin tots a la presó” 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

“El 155 ha de servir per tornar el més aviat possible la legalitat constitucional a Catalunya usurpada pels colpistes de la Generalitat”. Així s’ha expressat el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, un cop el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, hagi dissolt el Parlament, hagi cessat al Govern i hagi convocat eleccions catalanes per al 21 de desembre.

Segons Anglada, el que pretenien fer el colpistes “era perpetrar la liquidació de l’autogovern i la democràcia a Catalunya”. En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “ara el que toca fer és actuar amb fermesa per tornar la democràcia i garantir la convivència”.   

Anglada ha afegit que “Catalunya seguirà sent España i espera que els colpistes que han intentat el cop d’Estat acabin tots a la presó”.

Finalment, el president deSOMI ha di que “el que han fet els colpistes ha estat un atac gravíssim a la nostra democràcia, però aquesta prevaldrà i protegirà els nostres drets i llibertats”.

 Som Identitaris (SOMI)

Vic, 28 d’octubre de 2017 

 

Visto 2175 veces Modificado por última vez en Domingo, 29 Octubre 2017 18:48