Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 19 Octubre 2017 00:00

Anglada guanya un altre judici, ara a Alcalà de Henares conta el musulmà Ahmed Ayati Thami

Valora este artículo
(268 votos)

Anglada: “Ningú ens aturarà en la nostra lluita per evitar la islamització de casa nostra”.    

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El Jutjat Penal número 4 d’Alcalà de Henares, ha absolt finalment a Josep Anglada, president de Som Identiaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, i el president del Partido por la Libertat, José María Ruiz, per un  presumpte delicte de provocació a l'odi i a la discriminació de l'article 510.1 del Codi Penal pel qual se’ls venia acusant.

Els fets de la causa es remunten el 30 de juny de 2012, quan Anglada es va desplaçar a la cuita de Torrejón D’Ardoz on va participar en un míting en contra la construcció d’una mesquita en la citada localitat.

El Fiscal demanava a cada un dels acusats les penes de dos anys de presó, inhabilitació de sufragi passiu i dotze mesos de multa amb una quota diària de 15 euros.

En data 4 d’octubre, la Magistrada  del Jutjat penal número 4 d'Alcalá d'Henares, Nuria Alcalde Alcalde, ha dictat una sentència procedint absoldre a Josep Anglada i a José María Ruiz del delicte de provocació a l'odi i/o a la discriminació pel qual se l'ha acusat ja que, no ha estat identificat categòricament la conducta realment desplegada pels autors dels fets, raó per la qual els acusats no podran ser condemnats pel delicte de què se'ls acusa. Per la Magistrada, i en atenció com es va desenvolupar l'acte, els acusats no haurien comès cap delicte ja que el mateix va transcórrer amb total normalitat i així es va reflectir per l'agent que ha declarat com a testimoni.

El president de SOMI ha dit que “aquesta denuncia no tenia cap més sentit que perseguir la llibertat ideològica dels qui no pensen igual que els musulmans”. En aquest sentit, Anglada ha invitat a l’autor de la denuncia, Ahmed Ayati Thami, “a abandonar el nostre país i  anar-se'n el més aviat possible al Marroc o Pakistan, ja que a  Espanya regne la democràcia i la llibertat d'expressió per molt que els musulmans la vulguin tapar amb mesquites i amb burques”.

Angladaha afegit que “no podem tolerar que els musulmans s'aprofiten de la complicitat dels nostres polítics i la passivitat de la nostra societat per anar poc a poc envaint les nostres ciutats i ocupant el nostre territori ".

Finalment,Anglada ha dit que tenim l’obligació d’acabar amb el fonamentalisme islàmic i, per tant,ningú ens aturarà en la nostra lluita per evitar la islamització de casa nostra”.    

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 19 d’octubre de 2017 

Visto 3153 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Octubre 2017 05:20