Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 08 Octubre 2017 17:44

Més d'un milió de persones col·lapsen Barcelona contra l'independentisme i a favor de la unitat d'Espanya

Valora este artículo
(264 votos)

Anglada: “Ningú ens treurà el nostre dret de voler ser catalans i espanyols”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La Catalunya contrària a la independència ha col·lapsat aquest matí el centre de Barcelona en una manifestació multitudinària. Més d'un milió han sortit al carrer per demanar que Catalunya segueixi dins d'Espanya.

Els visques a Espanyai "visca Catalunya" s’han barrejat amb l'eslògan "Puigdemont, a la presó", ha estat el càntic més corejat pels congregats. També s’han sentit càntics com "jo sóc espanyol, espanyol, espanyol"; o el "vota, vota, vota, majoria silenciosa", a més del "Espanya, unida, mai serà vençuda". En passar per davant de la seu de la Direcció Superior de Catalunya, a Via Laietana, la multitud va esclatar: "No esteu sols", han cridar als agents de la Policia Nacional.

Una delegació molt numerosa del partit Som Identitaris (SOMI), encapçalada pel seu president, Josep Anglada, ha assistit aquest diumenge a la manifestació convocada per Societat Civil Catalana sota el lema “Prou! Recuperem el seny”.

“Avui és un gran dia perquè els carrers de Barcelona han sortit milers de persones per defensar la democràcia i la convivència social de Catalunya”, ha dit Anglada.

Anglada ha afegit que “som també milers de persones que li diem al colpista i delinqüent Puigdemont que pari aquesta bogeria i torni a la legalitat”.

Finalment, el president de SOMI ha dit que “ningú ens treurà el nostre dret de voler ser Catalans i espanyols”.       

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 8 d’octubre de 2017

Visto 2774 veces Modificado por última vez en Lunes, 09 Octubre 2017 06:08

Medios