Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 05 Octubre 2017 00:00

Som Identitaris se suma a la manifestació d’aquest diumenge a Plaça Urquinaona de Barcelona sota el lema 'Prou! Recuperem el seny

Valora este artículo
(143 votos)

Anglada: No permetrem que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, posi en risc la democràcia i la convivència social de Catalunya”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic, de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha confirmat la seva assistència a la manifestació que convoca Societat Civil Catalana aquest diumenge, dia 8 d'octubre, a les 12 del matí a Plaça Urquinaona (Barcelona) sota el lema “Prou! Recuperem el seny”.

El president de Somi que ha fet una crida a participar a la manifestació convocada a Barcelona sota el lema “Prou! Recuperem el seny”, ha dit que “ha arribat el moment que la majoria silenciosa que viu a Catalunya surti al carrer per expressar de forma pacífica i cívica per defensar que volem ser catalans espanyols”.

Anglada ha afegit que “hem de sortir al carrer per parar aquest cop d’estat contra la democràcia i l’Estat de Dret i per defensar la constitució i l’Estatut d’Autonomia que es volen carregar aquests irresponsables del Govern de la Generalitat”.  

Finalment, el líder identitari ha dit que “serem molts els catalans que no permetrem que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb la seva conducta irresponsable posi en risc la democràcia i la convivència social de Catalunya”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 4 d’octubre de 2017

Visto 1706 veces Modificado por última vez en Jueves, 05 Octubre 2017 07:04