Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 03 Septiembre 2017 00:00

La formació d’Anglada, Som Identitaris (SOMI), es presentarà a Berga a les pròximes eleccions municipals

Valora este artículo
(242 votos)

Anglada: “A Berga fa falta gent valenta disposada a controlar la immigració i a vetllar pels interessos de la gent de casa”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El  president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, s’ha reunit aquest dissabte a la ciutat de Vic amb ciutadans de Berga per posar en marxa la delegació local de Somi a la capital del Bergadà. L’objectiu principal de la trobada ha estat el compromís de confeccionar una candidatura per a les pròximes eleccions municipals de 2019.  

Anglada que es desplaçarà properament a la ciutat de Berga per presentar la nova delegació local de Somi, ha assenyalat que “a Berga fa falta gent valenta disposada a controlar la immigració i a vetllar pels interessos de la gent de casa”. En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “ara el que caldrà fer serà muntar una bona infraestructura local per poder assumir amb èxit les pròximes eleccions municipals”.

Anglada ha celebrat que “cada vegada hi hagi més gent disposada a afrontar el problema de la islamització a casa nostra sense complexos i amb valentia”, i ha afegit que “o els catalans afrontem el problema que representa la islamització, o Catalunya es convertirà en pocs anys amb un país islamitzat”.

Finalment, el president de Somi ha dit que “defensar els nostres drets i la nostra identitat no és ser ni racista ni xenòfob, simplement és sentit comú”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 3 de setembre de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://www.naciodigital.cat, 03/09/2017; Neix a Berga Som Identitaris, el nou partit polític de Josep Anglada

http://www.regio7.cat, 03/09/2017; El partit de Josep Anglada es presentarà a Berga a les properes eleccions municipals

http://politica.e-noticies.cat, 04/09/2017; Anglada desembarca a Berga

 

Visto 2490 veces Modificado por última vez en Lunes, 04 Septiembre 2017 07:36