Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 01 Septiembre 2017 00:00

Article d’opinió publicat El 9 Nou, divendres 1 de setembre de 2017. Manca d’autoritat de l’alcaldessa de Vic

Valora este artículo
(199 votos)

Anglada: “Que tothom estigui tranquil, perquè seguiré expressant i defensant el que pensem la majoria de vigatans i vigatanes”.    

La Sra. Anna Erra, alcaldessa de Vic, va demostrar falta d’autoritat davant els fets del passat 18 d’agost, instants abans dels cinc minuts de silenci per rebutjar els atacs terroristes de Barcelona i Cambrils. Un es pot preguntar: per què no va fer res per evitar les provocacions a les quals vaig estar sotmès pel regidor Colomer, d’ERC, i Arnau Martí, de Vic per a Tots (Podemos)? Per què no ha reprovat l’actitud antidemocràtica i violenta d’aquests dos regidors que van intentar prohibir-me la meva llibertat d’expressió?

Que a la Sra. Anna Erra no li agradés que s’exhibissin uns cartells on es deia “Fora gihadistes de Catalunya”, cosa que crec que és el que pensen la majoria de vigatans, està en el seu dret. A mi tampoc m’agrada, com a molts vigatans, que s’aprofiti la missa de la festa major perquè els antisistemes de la CUP llueixin samarretes per criticar el Bisbe de Vic.

El comportament del Sr. Colomer de prendre’m el cartell i altra documentació que portava no és digna d’un regidor de l’Ajuntament de Vic. I molt més reprovable va ser l’actitud covarda del regidor Arnau Marti, que va usurpar de males maneres el cartell que duia la meva senyora. Una actitud vergonyosa i de mala educació. Arrabassar- li una cosa a una dona ja és al súmmum de la covardia i la intolerància.

Aviat veurem asseguts a la banqueta dels acusats els dos regidors que vaig denunciar per “injúries i coaccions”. Es podrà demostrar davant del jutge, amb la cronologia dels fets, que en cap moment vaig agredir ningú, i que van ser els dos regidors violents els que van provocar la lamentable situació. Les imatges enregistrades tant pel 9 TV com Osona.com, deixen molt clar des del primer moment que tant el Sr. Colomer com el Sr. Martí van ser els màxims responsables de la situació que es va viure a la plaça Major.

No, Sra. Anna Erra, als vigatans ni se’ls pot enganyar ni se’ls pot manipular. Vostè no ha estat imparcial a l’hora de valorar els fets. Els únics responsables han estat uns regidors del consistori vigatà que no són dignes de representar els ciutadans de Vic.

Agraeixo el suport que he rebut aquests dies, no tan sols dels ciutadans de Vic, sinó també de molta gent d’arreu del país. Que tothom estigui tranquil, perquè seguiré expressant i defensant el que pensem la majoria de vigatans i vigatanes.

Josep Anglada, portaveu de PV a l’Ajuntament de Vic Vic

 

Visto 2149 veces Modificado por última vez en Viernes, 01 Septiembre 2017 07:34