Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 24 Agosto 2017 00:00

Un equip de la Televisió italiana Rai ha entrevistat el president de Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(278 votos)

Anglada:“Tot el que els musulmans fan contar nosaltres està escrit en l'Alcorà, i el seu objectiu final és matar als infidels”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dijous, un equip de la televisió italiana Rai s’ha desplaçat a la ciutat de Vic per entrevistar el  president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada.

“La gent està farta de la immigració, i en especial de la musulmana”. Així de contundent s’ha mostrat el líder identitari davant la càmera de televisió italiana. “O els vigatans es desperten de veritat, o Vic es convertirà amb en pocs anys amb una ciutat majoritàriament musulmana”, ha dit Anglada. Vic és una ciutat que compte actualment amb 42.000 habitants, té un 27% d’immigració i la majoria d’origen magrebina.  

Per Anglada, “tot el que els musulmans fan contar nosaltres està escrit en l'Alcorà, i el seu objectiu final és matar als infidels”. En aquest sentit,el regidor de l’ajuntament de Vic ha culpabilitzat a la classe política “de no fer res per controlar el més de 100.000 musulmans radicalitzat que hi han a Catalunya”.

Anglada ha afegit que "Espanya forma part dels objectius estratègics de la jihad global, i el que ha passat a Barcelona i Cambrils no és res del que pesarà en el futur”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “si no entenem això aviat, serem víctimes d’un enemic que li hem obert les portes de bat a bat”.   

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 23 d’agost de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://societat.e-noticies.cat, 24/08/2017;  Anglada diu que hi ha "100.000 musulmans radicalitzats" a Catalunya

 

Visto 2982 veces Modificado por última vez en Jueves, 24 Agosto 2017 15:42