Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 18 Agosto 2017 00:00

Estat Islàmic colpeja Barcelona

Valora este artículo
(230 votos)

Anglada: “O aixafem definitivament l'extremisme islàmic amb mà dura contra els predicadors de l'odi, o ells ens aixafaran a nosaltres”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Vic, 17 d’agost de 2017.- Davant l’atemptat terrorista de Barcelona reivindicat per l’Estat Islàmic i que ha provocat tretze morts i més d'un centenar de ferits de diversa consideració, el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada, ha volgut fer arribar en primer lloc “el seu condol i recolzament en nom de SOMI a les famílies dels assassinats i ferits per part dels terroristes islamistes”.

Anglada ha culpabilitzat a tots aquells que “han practicat des de fa temps un bonisme a favor dels que ens feien creure que l’islam era una religió de la pau”.  En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “tan culpables són els terroristes com els maleits polítics o ONG que han permès la invasió islàmica a casa nostra”.    

Anglada ha afegit que “mentre a Catalunya hi ha més de 80 mesquites que prediquen l’odi, els governats amagant el cap sota l’ala per no ser tractats de racistes o xenòfobs”

Finalment, el regidor de l’Ajuntament de Vic ha dit que “o aixafem definitivament l'extremisme islàmic amb mà dura contra els predicadors de l'odi, o ells ens aixafaran a nosaltres”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 17 d’agost de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://politica.e-noticies.cat, 18/07/2016; Anglada: “O aixafem l'extremisme islàmic o ens aixafarà a nosaltres”

http://www.lagaceta.eu, 1807/2017; Josep  Anglada: "O aplastamos  definitivamente  el extremismo  islámico  o  ellos  nos  aplastarán  a  nosotros".

http://www.elmercadal.cat, 18/08/2017; EL PRESIDENT DEL PARTIT 'SOM IDENTITARIS', JOSEP ANGLADA VOL MÀ DURA CONTRA ELS JIHADISTES

 

Visto 2347 veces Modificado por última vez en Sábado, 19 Agosto 2017 06:17