Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 01 Agosto 2017 00:00

Anglada dona suport a la manifestació a favor de la Guàrdia Civil a Barcelona

Valora este artículo
(319 votos)

Anglada: “La Guàrdia Civil fa el seu treball de forma exemplar i, per tant, hem de plantar cara a tots aquells que es volen carregar la democràcia i l’Estat de Dret”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic , Josep Anglada, ha assistit aquest dilluns 31 de juliol, acompanyat d’altres membres del partit, a Barcelona per donar suport a la Guàrdia Civil i als seu familiars davant les pressions i intents d'intimidació que estan rebent per part de grups separatistes, violents i antisistema. D’aquesta manera el president de SOMI s'ha adherit a la convocatòria que ha fet España i Catalans. En el transcurs de la concentració, han estat varies les persones que s’han dirigit al president de SOMI per saludar-lo poder-se fotografiar amb Anglada.

Anglada, que ha estat entrevistat per diferents mitjans de comunicació ha firmat que “no podem permetre que uns radicals i indesitjables com la CUP posin en perill l’Estat de Dret”. En aquest senti, el líder identitari ha dit que “som aquí per donar suport a la Guàrdia Civil, als seu familiars i per defensar la democràcia i la convivència a Catalunya".

Anglada ha afegit que “la Guàrdia Civil te l’obligació de complir amb el seu deure de servir els interessos generals de l'Estat i fer complir les lleis”.

Finalment, el president de Som Identitaris ha volgut deixat clar que la Guàrdia Civil fa el seu treball de forma exemplar, que no és altre que defensar els nostres drets i les nostres llibertats i, per tant, hem de plantar cara a tots aquells que es volen carregar la democràcia i l’Estat de Dret”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 31 de juliol de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://www.lasvocesdelpueblo.com, 3107/2017; Anglada: “Debemos plantar cara a los que quieren expulsar a la Guardia Civil en Cataluña

 
Visto 3695 veces Modificado por última vez en Martes, 01 Agosto 2017 07:08