Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 04 Agosto 2017 00:00

Anglada demana a l’alcaldessa més presencia de gent autòctona a les activitats esportives i lúdiques que s’organitzen a la ciutat

Valora este artículo
(182 votos)

Anglada: “Em sap molt greu que l’alcaldessa tant sols es fotografiï amb immigrants”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El ple de l'Ajuntament de Vic va aprovar el projecte inicial de reurbanització del tram del carrer Montserrat, entre el carrer de Sant Segimon i de Torelló. Des de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, va destacar que “els veïns mereixien aquesta remodelació d’un dels carrers més importants. 

Plataforma Vigatana i PDECat van  va declinar la moció presentada per Capgirem Vic per crear una bústia de denúncia de la corrupció i males pràctiques públiques. Des de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, va dir que “la corrupció s’ha de perseguir, però no han de ser els regidor d’aquest l’ajuntament els qui s’hagin de convertir en fiscals”, i va afegir que  “aquest sigui un instrument vàlid per la corrupció, més enllà dels interessos per generar crispació dins la administració per part del grup que presenta aquesta moció”.

Pel que fa a les altres dues mocions, sí que van prosperar. D’una banda, la primera proposar la creació i posada en marxa d’un registre municipal de bicicletes. Per la seva banda, Josep Anglada va dir que “aquest registre pot arribar a ser mot efectiu per prevenir els robatoris i les pèrdues i facilitar la localització d'aquests bicicletes”.

D’altra banda, també es va aprovar la moció per augmentar l’oferta d’ensenyament d’idiomes a la ciutat. El regidor de Plataforma Vigatana va dir que “amb la millora i ampliació de l'oferta educativa global a la ciutat a tots els nivells, quant a l'ensenyament de llengües, els ciutadans en sortiren beneficiats”, i va afegir que apostar per això ofereix nombrosos avantatges, entre les quals podríem dir que les persones poden disposar de més oportunitats laborals i professionals”.

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 4.

Cal ressaltar que l’alcaldessa no va saber contestar el prec que li va formular Anglada del perquè a les activitats esportives i lúdiques que s'organitzen a la ciutat tan sols hi ha immigrants.    

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 3 d’agost de 2017

Visto 2267 veces Modificado por última vez en Viernes, 04 Agosto 2017 04:57

Medios