Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 23 Julio 2017 07:47

Consell Executiu i tercera cargolada identitària de Som Identitaris

Valora este artículo
(221 votos)

Anglada:l’1 d’octubre no hi haurà cap referèndum a Catalunya perquè l’Estat no permetrà que es vulneri la llei i el marc constitucional”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Som Identirais (SOMI), ha  celebrat aquest dissabte, 22 de juliol de 2017, la tercera cargolada identitària. Abans però s’ha reunit el Consell Executiu del partit on s’ha comentat entre altres aspectes la  participació de SOMI a la manifestació contra la mesquita a Sant Feliu de Llobregat , de la situació del procés independentista i de les properes activitats del partit. En el mateix Consell s’ha fet la presentació de les banderes del partit i s’ha proposat la creació de camisetes amb el logo del partit.

Anglada ha assegurat que “l’1 d’octubre no hi haurà cap referèndum a Catalunya perquè l’Estat no permetrà que es vulneri la llei i el marc constitucional”. En aquest sentit,el líder identitari ha dit que “la gent està cansada de tot aquest carreró sense sortida que ens ha ficat el Govern de la Generalitat, i això ho demostra el darrer baròmetre del CEO que revela que el 41,1% dels catalans votarien a favor d'un Estat independent, enfront del 49,4 que es manifesten en contra de la secessió”.

El líder identitari ha demanat que “es deixi al marge als Mossos d’Esquadra i es respecti la neutralitat de la institució per part dels polítics”, i ha afegit “no tenir cap dubte en que els Mossos compliran amb la legalitat constitucional i executaran totes les resolucions judicials”.

Finalment, Anglada ha dit que “el procés acabarà amb una gran frustració per a tots aquells catalans de bona fe que s’han cregut les mentides del Govern de la Generalitat”.     

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 23 de juliol de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://www.lasvocesdelpueblo.com, 23/07/2017; Anglada: “No habrá ningún referéndum en Cataluña porque el Estado no permitirá que se vulnere la ley”

Visto 2567 veces Modificado por última vez en Martes, 25 Julio 2017 05:53