Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 19 Julio 2017 00:00

Puigdemont polititza als Mossos i posa a un independentista

Valora este artículo
(188 votos)

Anglada: “No tinc cap mena de dubte que els Mossos d’Esquadra estaran al servei de la llei i la faran complir”.  

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després del nomenament  de Joaquim Forn com a nou conseller d'Interior en substitució de Jordi Jané, el president de Som identitaris (Somi) i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha dit que “no té cap mena de dubte que els Mossos d’Esquadra estaran al servei de la llei i la faran complir”.   

El líder identitari que sempre ha manifestat tenir un gran afecte al cos dels Mossos d’Esquadra, ha assenyalat que “malgrat la inquietud que pugui haver generat aquest canvi entre els membres de la policia catalana, que ningú dubti que el Mossos actuaran en defensa de la Constitució i de l’Estatut d'Autonomia”.

Angladaha afegit que “és una vergonya que el Govern de la Generalitat vulgui implicar de manera barroera a un cos que té l’obligació com a policia judicial de fer complir les ordres dels tribunals”.

Finalment, Anglada ha demanat que “es respecti la neutralitat política dels Mossos, ja que aquests estan per fer complir la llei, servir als ciutadans, i no per estar al servei d'un Govern de radicals amb mans de la CUP que volen incomplir les normes democràtiques ".

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 18 de juliol de 2017

Visto 2186 veces Modificado por última vez en Miércoles, 19 Julio 2017 06:33