Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 09 Julio 2017 00:00

Anglada i Canduela encapçalen la manifestació contra la mesquita a Sant Feliu de Llobregat

Valora este artículo
(354 votos)

Anglada: “Davant el constant creixement de la islamització a casa nostra cal parlar clar, perdre la por i afrontar aquest problema en valentia”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI), i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha assistit aquest dissabte a la localitat de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), per donar suport als veïns d’aquesta ciutat que estan en contar de la mesquita. La manifestació, que hi han assistit 300 persones, ha esta convocada per la  Plataforma de Veïns de Sant Feliu de Llobregat, i ha estat encapçalada pel mateix Anglada i per el president de Democracia Nacional, Manuel Candela.

Segons els veïns,el discurs del imam marroquí de Sant Feliu de Llobregat és extremadament integrista pel to dels seus atacs a Espanya, a Occident i a la religió cristiana ".

La manifestació ha estat autoritzada per la Generalitat, malgrat els inconvenients que ha intentat posar l’alcalde de la ciutat, Jordi San José Buenaventura, del partit Iniciativa per Catalunya Verds (ICV).

“Defensar els nostres drets no es ser ni racista ni xenòfob”, ha començat dient Anglada, qui ha recordat a l’alcalde que “l'exercici del dret de manifestació és un dret indeclinable en una societat democràtica que reconeix l’article 21 de la constitució”. 

Anglada ha demanat “tolerància zero per a tots aquells imams radicals contraris a la democràcia”. En aquets sentit, el líder identitari ha dit que “no podem tolerar que el salafisme continuï expandint-se a casa nostra i segueixi alimentat la radicalitat”.  

Anglada ha afegit que “davant el constant creixement de la islamització a casa nostra cal parlar clar, perdre la por i afrontar aquest problema en valentia”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “tenim l’obligació d’acabar amb el fonamentalisme islàmic, tancar les mesquites radicals i expulsar els immigrants que fomentin l’odi vers la nostra cultura”.

El president de Democracia Nacional, Manuel Candela, ha acusat a l'imam de Sant Feliu, Jamal Dine Khamlich, de diforndre l'islam wahabita més radical, i que cal impedir que "Sant Feliu sigui com el barri de Molembec de Brussel·les".

Canduela també ha carregat contra l'alcalde Jordi San José (ICV-EUiA), que era allà observant la protesta, “per haver intentar prohibir la manifestació i en canvi no voler prohibir la mesquita”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 9 de juliol de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://xavier-rius.blogspot.com.es, 09/07/2017; DUES CENTES PERSONES ES MANIFESTEN A SANT FELIU DE LLOBREGAT CONTRA LA MESQUITA QUE CANVIA D'UBICACIÓ.

http://www.europapress.es, 08/07/2017; Dos manifestaciones opuestas en Sant Feliu de Llobregat por el traslado de una mezquita

http://www.alertadigital.com, 09/07/2017; Josep Anglada y Manuel Canduela encabezan la manifestación de los vecinos de Sant Feliu de Llobregat contra la nueva mezquita

http://www.mediterraneodigital.com, 08/07/2017; http://www.mediterraneodigital.com/espana/nacional/sant-feliu-explota-contra-la-mezquita-y-el-alcalde-se-une-a-los-musulmanes.html

http://www.elperiodico.com, 08/07/2017; http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/dos-manifestaciones-opuestas-sant-feliu-llobregat-por-traslado-una-mezquita-6156550

Visto 3746 veces Modificado por última vez en Lunes, 10 Julio 2017 21:24