Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 03 Julio 2017 00:00

Cap ajuntament pot actuar al marge de la llei

Valora este artículo
(201 votos)

Anglada: “Vetllarem perquè a l’Ajuntament de Vic es compleixi l’estat de dret i el marc constitucional”.

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després que aquest dissabte el Govern i els alcaldes sobiranistes verbalitzessin  conjuntament el seu compromís per fer el referèndum amb un document fet públic que els consistoris deixaran les instal·lacions habituals que es presten per posar les urnes del referèndum sobre la independència, el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha manifesta que “Vetllarem perquè a l’Ajuntament de Vic es compleixi l’estat de dret i el marc constitucional”.

En aquest sentit, el líder identitari ha di que “farem tot el que estigui al nostre abast per tal de que l’Ajuntament no incompleixi la llei i no posi en risc la institució.

Anglada ha afegit que “quan sigui el moment, demanarem un informe a la secretària municipal, ja que cap ajuntament pot actuar al marge de la llei”.

Finalment, el regidor a l’Ajuntament de Vic ha dit que “espera que finalment  el seny i el sentit comú s'imposin, ja que tot el que proposa el Govern de la Generalitat, a part de ser un disbarat i un frau, ens portaria a una deriva absurda que la patiríem tots els catalans”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 3 de juliol de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

lasvocesdelpueblo.com, 03/07/2017; Anglada: “Velaremos porque en Vic se cumpla el Estado de Derecho” el día del referéndum

 
Visto 2159 veces Modificado por última vez en Jueves, 06 Julio 2017 06:32