Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 15 Junio 2017 06:19

Ja hi ha data per al judici dels tres dirigents de Plataforma per Catalunya que volien matar a Josep Anglada

Valora este artículo
(297 votos)

Joan Carles Fuentes, Robert Hernando i Ignacio Mulleras, seran jutjats a l’Audiència Provincial de Barcelona pels delictes d’homicidi amb dolo eventual en grau de temptativa contra Josep Anglada 

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Els dirigents de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carles Fuentes, Robert Hernando i Ignacio Mulleras, seran finalment jutjats el pròxim 6 de febrer de 2018, a les 09:30 hores a l’Audiència Provincial de Barcelona, Secció quinta pels “delictes d’homicidi amb dolo eventual en grau de temptativa, danys en grau de temptativa, lesions en grau de temptativa i atemptat contra autoritat o càrrec públic en grau de temptativa”.

Així ho va decidit el Magistrat Ponent d’aquesta resolució S Sª. l’Il·lustríssim D. José María Assalit Vives, en un auto en data el passat divuit de maig d’enguany. Els tres acusats, Fuentes, Hernando i Mulleras, s’enfronten a penes de 9 anys de presó.

“Després de quatre anys, la justícia posarà llum i taquígraf a aquestes delinqüents que volien acabar amb la meva vida”, ha dit el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada.

En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “a quedat demostrat que els tres imputats efectivament volien organitzar un pla per provocar un accident de tràfic, mitjançant la  col·lisió del me cotxe amb un camió que conduiria una persona contractada pels imputats”.

Finalment, Anglada ha dit que “les acusacions mai van ser falses i mancades de qualsevol fonament tal com va fer públic  el seu dia Plataforma per Catalunya”, i ha afegit que “tot plegat era una conxorxa dels tres imputats per voler organitzar un pla per provocar-me un accident i ferir-me o voler-me matar”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 15 de juny de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

http://xavier-rius.blogspot.com.es/, 18/06/2017; L'AUDIÈNCIA DE BARCELONA FIXA PEL 6 DE FEBRER EL JUDICI CONTRA DOS EX-SECRETARIS GENERALS DE PxC, JUAN C. FUENTES I ROBERT HERNANDO, I CONTRA L'EX REGIDOR D'OLOT, NACHO MULLERAS, PER LA TEMPTATIVA DE PROVOCAR UN ACCIDENT I HOMICIDI DE JOSEP ANGLADA

osona.com, 19/06/2017; Tres dirigents de PxC aniran a judici per l'intent d'homicidi d'Anglada el 2014

naciodigital.cat, 19/06/2017; Joan Carles Fuentes, Robert Hernando i Ignacio Mulleras, seran jutjats a l'Audiència de Barcelona pels delictes d'homicidi amb dol eventual en grau de temptativa i intentat d'atemptat contra càrrec públic

anoiadiari.cat, 16/06/2017; L'ex regidor Hernando passarà pels jutjats per presumpta temptativa d'homicidi

elpuntavui.cat, 17/06/2017; Data de judici per a tres membres del partit PxC

 

Visto 3371 veces Modificado por última vez en Domingo, 25 Junio 2017 09:38

Medios