Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 12 Mayo 2017 00:00

La gent gran de Vic celebra l’entrada a la primavera

Valora este artículo
(256 votos)

Anglada: “Amb aquest homenatge posem en valor la trajectòria vital d’aquest col·lectiu de veïns i veïnes tant important de la nostra ciutat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA / SOM IDENTITARIS

Aquest dimecres, 10 de maig, la ciutat de Vic ha celebrat la festa de la primavera de la gent gran que com cada any ha comptat amb una missa solemne a la Catedral de Vic i tot seguit un dinar multitudinari al recinte firal el Sucre on ha tancat la jornada un ball a càrrec del conjunt “Pep i María José Musics”.

La festa de la primavera de la Gent Gran de Vic ha comptat també amb la col•laboració dels voluntaris dels centres educatius de secundària de la ciutat.

El president de Som Identitaris i regidor de l'Ajuntament de Vic de Plataforma VigatanaJosep Anglada, que ha assistit un any més a l’esmentada festa, ha assenyalat que “és tot un orgull poder compartir aquest dia amb la gent gran de la nostra ciutat”.

Anglada ha afegit que amb aquest modest homenatge posem en valor la trajectòria vital d’aquest col·lectiu de veïns i veïnes tant important de la nostra ciutat”.

 Finalment, el regidor de l’Ajuntament de Vic ha dit que “des de l’Ajuntament s’ha de prioritzar més els ajuts a la gent gran, als jubilats i a les vídues”. 

Plataforma Vigatana / Som Identitaris

Vic, 12 de mag de 2017

Visto 2438 veces Modificado por última vez en Sábado, 13 Mayo 2017 05:54