Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 23 Abril 2017 00:00

El Consell Executiu de Som Identitaris (SOMI) celebrat aquest dissabte, ha elaborat un document sobra la corrupció i el seu impacte en las classes populars

Valora este artículo
(295 votos)

Anglada: “Cal prendre consciència de la importància de crear una cultura de tolerància zero amb la corrupció”.

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte s’ha celebrat el Consell Executiu de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada. Després de l’aprovació de l’acta del darrer Consell, el tresorer del partit, Josep Saiz, ha exposat als presents l’estat de comptes del partit i ha informat que ja s’ha enviat la documentació pertinent al Tribunal de Comptes.També s’ha informat que el partit ja està donat d’alta a l’Agència de Protecció de Dades.

Seguidament s’ha fet un repàs de les activitats realitzades fins el moment i de les que es portaran a terme properament. Un altre dels punts destacats ha estat donar a conèixer que el partit ja té delegat territorial a la província de Tarragona, i que properament es donarà a conèixer el nou delegat territorial de la província de Lleida.

Després d’un petit recés, s’ha començat a treballar en un document que és farà públic en els proper dies sobra la corrupció i el seu impacte en las classes populars.

En aquest sentit, el president del partit ha dit que “cal prendre consciència de la importància de crear una cultura de tolerància zero amb la corrupció”, i ha afegit a hores d'ara Espanya lidera la corrupció a Europa. El país necessita afrontar el tema de corrupció amb mesures reals i efectives”.

Finalment, Anglada ha assenyalat que “cal acabar d’una vagada per totes amb la corrupció, ja que aquesta ens roba els diners per les escoles dels nostres fills i dels hospitals dels nostres malalts”.   

Som identitaris (SOMI)
Vic, 23 d’abril de 2017

Visto 2560 veces Modificado por última vez en Domingo, 23 Abril 2017 08:03