Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 19 Abril 2017 09:46

Anglada admet al 9TV la seva intenció de tornar-se a presentar a les pròximes eleccions municipals de 2019

Valora este artículo
(315 votos)

Anglada: “Vic té un 27% d’immigració i la gent està preocupada per la inseguretat i per la droga que corre pels carres”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Quan s’està a punt d’arribar a l’equador del mandat, el programa Angle Obert d’El 9 TV ha entrevistat el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada.

Anglada que va admetre que es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals va assegurar que “traurà un millor resultat electoral ja que el problema de la immigració continua existint”. “Vic té un 27% d’immigració i la gent està preocupada per la inseguretat i per la droga que corre pels carres”.

Anglada que també es va mostrar contrari a l’acollida d’immigrants refugiats va dir que “és agosarat acollir 41 persones en un hotel de 5 estrelles, mentre a Vic hi ha ciutadans que no arriben a final de mes i no tenen un llos per anar a viure” , i va insistir en que “aquesta gent els haurien d’acollir els països musulmans”.

Anglada que va reconèixer tenir una bona relació amb tots els membres del consistori, va dir però que “amb els únic que nos es parlava era amb el representants de la CUP pel seu comportament violent”. En aquest sentit, va recordar que “havia hagut de portar escolta a les campanyes electorals degut als atacs indiscriminats per par d’aquest col·lectius antisistemes”.       

Anglada també va assegura que “tant en ell com el seu partit l’únic interès ha estat sempre la ciutat de Vic i, que per tant, sempre voten en sentit comú”. En aquest sentit, va posar com exemple “el vot decisiu del seu grup municipal que va servir per decantar la balança perquè s’activés un procés participatiu per poder escollir quin model era millor per l’Atlàntida, que va desembocar en l’últim ple que es va aprovar el contracte programa”.  

Podeu veure l’entrevista completa de 38 minuts en el vídeo d’aquesta noticia.

Som identitaris (SOMI)
Vic, 19 d’abril de 2017

Visto 2746 veces Modificado por última vez en Miércoles, 19 Abril 2017 09:55

Medios