Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 09 Abril 2017 00:00

Josep Anglada insultat i amenaçat per dues presumptes yihadistas al Mercat del Ram de Vic

Valora este artículo
(326 votos)

Anglada: “No podem continuar vivint sota l’amenaça continua d’aquest radicals islamistes a casa nostra”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha participat acompanyat d’altres membres del seu partit en el recorregut institucional del Mercat del Ram de Vic. La comitiva ha estat encapçalat per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, també hi ha estat present el conseller de Justícia, l’osonenc Carles Mundó, i la Consellera de la Presidència, Neus Munté.

A la tarda, Anglada, mentre passejava amb la seva esposa per la Rambla del Passeig, dues noies d’origen magrebí se li han acostat i li han proferit insults i amenaces cap a la seva persona. Les dues noies que han perseguit al regidors de l’Ajuntament de Vic fins a la Plaça dels Màrtirs, han estat finalment identificades i detingudes per la Guàrdia Urbana.

Anglada que presentarà la corresponent denuncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, ha dit que “ja n’hi ha prou que a casa nostra hàgim d’estar aguantant contínuament les amenaces i coaccions per part de col·lectius magrebins”. En aquest sentit, el líder identitariha dit que “per més que ens amenacin, ens insultin o intentin acoquinar-nos no ho aconseguiran”. 

Anglada ha afegit que “no podem continuar vivint sota l’amenaça continua d’aquest radicals islamistes a casa nostra, ni podem permetre que el vigatans s'acostumin a viure sota les amenaces d’aquest radicals”.  

Finalment, el regidor de l’Ajuntament de Vic ha dit que “cada dia comprovem amb horror que ningú està fora de perill d’aquesta lacra de fanatisme islamista i hem de mostrar la nostra total repulsa als que profereixen aquestes amenaces i a qui atempta contra les nostres llibertats”.  

Som identitaris (SOMI)
Vic, 9 d’abril de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

www.e-noticies.cat, 10/04/2017; Anglada denuncia "insults i amenaces" de dues noies d'origen magrebí

www.lasvocesdelpueblo.com, 10/04/2017; Anglada insultado y amenazado por “presuntos yihadistas” en el Mercado del Ramos de Vic

Visto 2804 veces Modificado por última vez en Lunes, 10 Abril 2017 08:13