Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 06 Abril 2017 00:00

Vic celebra la Feria d’Abril 2017

Valora este artículo
(293 votos)

Anglada: “Hem de seguir treballant per aquest Catalunya plural, que és el resultat de gent de tot arreu d'Espanya que vol mantenir les seves arrels, la seva cultura i les seves tradicions".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Vic ha celebrat un cop més la Feria d’Abril entre divendres i diumenge. La mostra, una iniciativa del centre cultural Amigos del Sur, ha tingut lloc al teatre Orfeó Vigatà, on hi ha hagut actuacions de grups musicals i d’entitats andaluses de la comarca i de fora.

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, que ha assistit acompanyat d’altres persones del partit a la Feria d’Abril d’enguany ha destacat “l’èxit organitzatiu que ha qualificat també de triomf sustentat en la tasca de tot el personal que ha treballat i actuat de manera eficaç”.

Anglada ha afegit que esdeveniments com aquets no fan altre coses que enriquir el nivell cultural de la nostra ciutat”.

Finalment, el líder identitari ha dit que  “tots plegats hem de seguir treballant per aquest Catalunya plural, que és el resultat de gent de tot arreu d'Espanya que vol mantenir les seves arrels, la seva cultura i les seves tradicions".

Som identitaris (SOMI)
Vic, 5 d’abril de 2017

Visto 2643 veces Modificado por última vez en Jueves, 06 Abril 2017 08:04