Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 29 Marzo 2017 09:30

El tarragoní Eduard Mañas serà el delegat territorial a la província de Tarragona del partit d’Anglada Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(297 votos)

Anglada: “Estic convençut que Mañas obrirà una porta d’esperança a tots aquells tarragonins que no se senten representats pels partits de la casta i que estan farts de la immigració”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Eduard Mañas serà el màxim responsable de Som Identitaris (SOMI) a la província de Tarragona després de l'acord que ha arribat amb el president del partit Josep Anglada. Empresari i home vinculat al món del comerç, Mañas se’l coneix com a gestor al món associatiu cultural de Tarragona. Entre els càrrecs més rellevants que ha ostentat cal destacar entre d’altres el de president de la Federació d'Unió de Botiguers de Tarragona (FUBT), vicepresident segon de la Comissió de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, vicepresident de la Comissió de Comerç a la Cambra de Comerç deTarragona, responsable de la Fira Tot Nuvis de Tarragona de FUBT, director de la revista comercial de la FUBT, gerent al Parc Infantil de Nadal de l’Ajuntament de Tarragona i president de l’Associació de Comerciants el Camps.

Mañas ha assegurat "sentir-se satisfet i al mateix temps molt il·lusionat de poder integrar-se en aquest nou projecte identitari liderat per Anglada". El nou delegat del partit a la província de Tarragona ha dit que “des d’ara començarem a treballar per crear una infraestructura potent a tota la província de Tarragona”, i ha afegit que “un dels objectius que ens hem marcat és la de presentar-nos a les properes eleccions municipals de 2019 a Tarragona i Reus”. Mañas ha afegit que “s’ha de controlar el descontrol que hi ha amb la immigració”, i ha lamentat "la poca voluntat d'integració per part d’aquests col·lectius".

Per la seva part, el president Som Identitaris (SOMI)  i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha dit “estar convençut que Mañas obrirà una porta d’esperança a tots aquells tarragonins que no se senten representats pels partits de la casta i que estan farts de la immigració”.

En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “veu en Mañas la persona idònia per provocar un canvi polític a la província de Tarragona”, I ha afegit que “hi ha una immensa majoris de persones, que com nosaltres, estant farts dels privilegis que se’ls hi atorga als immigrants”.

Finalment, Anglada ha dit que “a la província de Tarragona feia falta un partit identitari per defensar a la gent necessitada de casa, oblidada pels actual governants que solament pensen en afavorir més i més als immigrants”.   

Som identitaris (SOMI)
Vic, 29 de març de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

www.delcamp.cat, 29/03/2017; Eduard Mañas, expresident dels botiguers, escollit home fort del xenòfob Josep Anglada a Tarragona

www.lasvocesdelpùeblo.com, 29/03/2017; Eduard Mañas, nuevo Delegado Territorial de ‘Somos Identitarios’ de Anglada en Tarragona

www.naciodigital/tarragona.cat, 30/03/2017; El tarragoní Eduard Mañas, home fort del partit d'Anglada a la demarcació

Visto 2730 veces Modificado por última vez en Jueves, 30 Marzo 2017 09:32