Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 11 Marzo 2017 00:00

Article d’opinió publicat El 9 Nou, divendres 10 de març de 2017. El ridícul de Capgirem Vic

Valora este artículo
(294 votos)

Anglada: “Tenir aquests personatges de Capgirem Vic a l’Ajuntament és una autèntica vergonya per la política vigatana”.

Els mateixos que en el seu dia van enviar a la paperera de la història Artur Mas, ara també pretenien aïllar el grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, però aquesta vegada no els hi ha sortit bé. Capgirem Vic instava l’equip de govern de l’Ajuntament a no convidar el grup PLVI a més reunions en què no estigui estrictament obligat a fer-ho per llei. L’alcaldessa, Anna Erra, els va deixar molt clar en l’últim ple que en temes de ciutat com tots els partits amb representació al consistori i que han estat escollits pel poble seran cridats per temes de ciutat i en reunions oficials.

Hem de dir que els violents de Capgirem Vic no estan legitimats per excloure del debat polític municipal a cap partit del consistori vigatà, perquè totes les opcions votades pels ciutadans dins de la democràcia són legítimes i mereixen el mateix respecte. Celebrem, doncs, que l’alcaldessa hagi actuat amb seny i sentit comú i no hagi fet cas als plantejaments antidemocràtics dels antisistema de Capgirem Vic.

Cada vegada són més els vigatans i els catalans en general que s’han adonat que actituds com les d’aquests personatges no són pròpies dels qui creiem de veritat en la democràcia. Quina credibilitat poden tenir aquests personatges, que més enllà de no respectar les lleis actuen sempre amb un alt grau de violència, justifiquen aldarulls i actes vandàlics promoguts pels col·lectius de l’esquerra radical i intenten obstaculitzar la feina dels Mossos d’Esquadra a les manifestacions de l’esquerra anticapitalista? Cap.

Els que ens estimem la nostra ciutat hem de fugir dels extremistes de Capgirem Vic, que estan buscant contínuament l’enfrontament amb discussions ridícules amb les forces democràtiques del consistori vigatà en comptes de treballar en benefici dels ciutadans.

Tenir aquests personatges de Capgirem Vic a l’Ajuntament és una autèntica vergonya per la política vigatana. Però si van poder entrar-hi és perquè algú els va convidar a entrar sense saber les conseqüències nefastes que això podria significar pels interessos dels ciutadans de Vic. Esperem que els ciutadans en preguin bona nota i els retiri la confiança a les properes eleccions municipals. Vic i els vigatans hi sortiran guanyant.

Josep Anglada i Rius,

portaveu de Plataforma  Vigatana a l’Ajuntament Vic

 

Visto 2518 veces Modificado por última vez en Sábado, 11 Marzo 2017 07:18