Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 19 Febrero 2017 00:00

Els antisitemes de la CUP critiquen la relació cordial del govern amb Anglada, i demanen a no convidar-lo a més reunions en què no estigui estrictament obligat a fer-ho per llei.

Valora este artículo
(306 votos)

Anglada: “Totes les opcions votades pels ciutadans dins de la democràcia són legítimes i mereixen el mateix respecte ".

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El grup municipal antisistema Capgirem Vic va fer saber en un comunicat dirigit a l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, que no assistirà a cap més reunió –exceptuant els plens, les juntes de portaveus i les comissions informatives en què per llei s'han de convocar tots els grups del consistori– a la qual també assisteixi Plataforma Vigatana (PLVI). Capgirem Vic també insta l'equip de govern de l'Ajuntament “a no convidar el grup PLVI a més reunions en què no estigui estrictament obligat a fer-ho per llei”.

Els cupaires denuncien “l'actitud que el govern i també la resta de forces polítiques del consistori tenen amb el regidor Anglada en aquestes trobades”, amb el qual consideren que “mantenen una relació més que cordial”, malgrat la ideologia“racista i xenòfoba de PLVI”. Els antisistemes també responsabilitza el grup liderat pel regidor Josep Anglada de la persecució i inhabilitació de representants polítics catalans, com ara el mateix regidor de Capgirem Vic Joan Coma.

Capgirem Vic ha anunciat que no assistirà tampoc a cap de les juntes de portaveus extraordinàries que es facin “únicament i exclusivament per així poder justificar la convocatòria de PLVI”. En aquest sentit, critiquen que Erra hagi transformat una reunió de treball ja convocada en una junta de portaveus extraordinària per poder-hi convidar PLV.

El portaveu de PLVI afirma: “Josep Anglada és a l'Ajuntament perquè l'han votat els vigatans i com a representant públic tinc el dret d'anar a totes les reunions, com qualsevol regidor.” I hi afegeix: “No em poden obligar a no anar-hi, si no s'hi senten còmodes que no vinguinells.”

Anglada ha assegurat que “no té cap mena de dubte que l’alcaldessa actuarà en seny i sentit comú i farà cas omís als plantejament antidemocràtica dels antisistemes de Capgirem Vic”.

Finalment, Anglada ha dit que “ningú pot excloure del debat polític municipal a cap partit del consistori vigatà, perquè totes les opcions votades pels ciutadans dins de la democràcia són legítimes i mereixen el mateix respecte ".

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 18 de febrer de 2017

www.lasvocesdelpueblo.com, 18/07/2017; Racistas de CUP critican la relación cordial del gobierno de Vic con el edil patriota Anglada

www.osona.com, 20/02/2017; Anglada respon a Capgirem Vic que instava a l'equip de govern a no convidar PLVI a les reunions

www.el9nou.cat, 22/02/2017; Capgirem Vic demana vetar la participació de Plataforma Vigatana

 

Visto 2587 veces Modificado por última vez en Miércoles, 22 Febrero 2017 08:27