Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 16 Febrero 2017 00:00

El jutge no es creu les mentides de Plataforma per Catalunya i dóna la raó un cop més a Josep Anglada

Valora este artículo
(273 votos)

Anglada: “La justícia ha posat llum i taquígraf a les males pràctiques d’aquesta gentussa de Plataforma per Catalunya”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El Jutge Victor Casillas Agüero, titular del Jutjat d’Instrucció nº 4 de Vic, va dictar un auto el passat dia 13 de gener de 2017, on va acordar el sobreseïment de la denuncia interposada per Joan Carles Fuentes, Pilar Catalán i Cristina Gayoso, el febrer de 2014, contra el president de Som Identiaris (SOMI) i actual regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, per un presumpte delicte de desviació d’uns diners del grup municipal de Vic.

El Jutge, en l’auto fa constar que “de les diligències practicades no es dedueixen elements suficients per continuar la investigació de la possible comissió del delicte denunciat i, que per tant, s’han d’arxivar les actuacions”.  

“Sempre s’ha dit que s’agafa abans un mentider que un coix , i un cop més ha quedat acreditat lo mentiders que han set aquesta colla d’impresentables de Plataforma per Catalunya”, ha declarat Anglada.

En aquest sentit, el president de Som Identitaris, Josep Anglada, ha di que “com sempre la justícia ha posat llum i taquígraf a les males pràctiques d’aquesta gentussa, ja que l´únic objectiu que perseguien amb aquestes falses denuncies era desprestigiar-lo davant l’opinió pública”.

Anglada ha afegit que “tal com va manifestar el seu dia, ha tingut sempre les mans netes, i això ha quedat acreditat en les denuncies que li han posat per apropiació indeguda i que sempre les ha acabat guanyant”.

Finalment,Anglada ha dit que “PxC té molts problemes. S’han quedat sense líder, no tenen militants, no tenen cap mena d'infraestructura i no saben on anar a parar morts”. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 16 de febrer de 2017 

www.lasvocesdelpueblo.com, 16/02/2017; Anglada: “La justicia pone luz y taquígrafo a malas prácticas de gentuza de Plataforma X Cataluña”

www.osona.com, 17/02/2017; Absolen Josep Anglada d'una denúncia per desviació de diners de Plataforma per Catalunya

Visto 2735 veces Modificado por última vez en Sábado, 18 Febrero 2017 08:15