Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 13 Febrero 2017 00:00

Stop refugiats

Valora este artículo
(253 votos)

Anglada: “Ningú ens pot assegurar que es faci cap control sobre la procedència d’aquestes refugiats per evitar l’entrada de terroristes islàmics radicals”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El  president de Som Identiaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, troba patètic que els impulsors de la campanya “Casa nostra, casa vostra” hagin organitzat aquest dissabte a la nit un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona,  per tal de reivindicar-ne l'acollida i recaptar fons per finançar projectes per ajudar als refugiats.

El líder identitari s’ha preguntat: “A veure quin dia els artistes que han participat a la gala faran el mateix per recaptar fons pels milers de persones autòctons necessitats”.     

En aquest sentit, Anglada que va ser l’únic regidor de l’Ajuntament de Vic que va votar en contra de la moció de suport als refugiats i al manifest “Casa nostra, casa vostra”, ha manifestat que “cap de les persones que va participar a l'esdeveniment artístic del Palau Sant Jordi ens pot assegurar que es faci cap control sobre la procedència d’aquestes persones per evitar l’entrada de terroristes islàmics radicals”.

Anglada ha afegit “Per què aquest immigrants no els acullen les riquíssimes monarquies àrabs del Golf?”. “Això seria el més lògic, ja que aquets països comparteixen cultura (àrab) i religió (islam)”.

Finalment, el president de SOMI ha recordat que “mentre a tota Europa està canviant l’opinió pública sobre els refugiats, aquí fem un concert benèfic al Sant Jordi per acollir tothom, quin error”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 12 de febrer de 2017 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

www.lasvocesdelpueblo.com, 12/02/2017; Anglada: “Stop refugiados” para evitar “terroristas islámicos”: Qué “los acogen monarquías árabes”

Visto 2958 veces Modificado por última vez en Lunes, 13 Febrero 2017 07:59