Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 11 Febrero 2017 00:00

El Punt Avui: Sense projecte de ciutat

Valora este artículo
(238 votos)

Anglada: “El govern de Vic és un govern amortitzat i acabat que ha demostrat no tenir cap projecte de ciutat”.

Anna Aguilar | Vic.- El pacte postelectoral que va fer CiU-Rcat amb el regidor de PSC no va evitar que l’equip de govern de Vic quedes en minoria (10 regidors) respecte dels grups de l’oposició (11). Tot i així, el pacte de governabilitat que la tardo passada es va signar amb el regidor de Vic per a Tots, Arnau Martí, ha permès fer decantar la balança i que ara matemàticament “CiU" tingui la força necessària per fer i desfer”. Malgrat les diferencies ideològiques que hi ha entre els grup de l’oposició, - ERC-Som Vic, Capgirem Vic, Plataforma Vigatana i Vic per a Tots-, si alguna cosa els uneix és la convicció, convertida en critica i també en decepció, que l’equip de govern no té un projecte clar de ciutat.

El projecte frustrat de la recollida de deixalles porta a porta, és una de les espines que han quedat clavades en la primera meitat del mandat. Les diferències entre els uns i els altres en la discussió del model de gestió de l’Atlàntida, entre altres, han estat tema de polèmica.

En declaracions al Punt Avui, el portaveu del grup municipal de Plataforma Vigatana i president deSom Identitaris, Josep Anglada, ha manifestat que “en catorze anys de regidor mai havia vist un govern municipal tan feble com el d’aquest mandat, que està totalment perdut”.

En aquest sentit, Anglada ha dit que “és un govern amortitzat i acabat que ha demostrat no tenir cap projecte de ciutat”, hi ha destacat entre els fracassos de l’equip de govern “la recollida del porta a porta , on es van negar a fer cap consulta ciutadana, i la reforma del barri de les Adoberies”.

Finalment, Anglada ha reprotxat que “han sigut incapaços de dinamitzat l’Eixample Morató i d’arribar a un acord per remodelar el Mercat municipal”.   

El Punt Avui, 5 de febrer de 2017; pàg. 28     

 

Visto 2306 veces Modificado por última vez en Sábado, 11 Febrero 2017 09:37