Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 19 Enero 2017 00:00

“La Hora del Café” entrevista al president de SOM Identitaris (SOMI), Josep Anglada

Valora este artículo
(222 votos)

Anglada: “Estem al final del xarampió independentista i no hi haurà cap referèndum a Catalunya”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El programa de ràdio “La Hora del Café” dirigit per Nacho Larrea, ha entrevistar el líder de la formació identitària, Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada.

L’entrevista que ha durat pràcticament una hora, s’han tractat diferents temes de l’actualitat política i del nou projecte identitari liderat per Anglada.

Anglada va dir que “espera que la pròxima visita que faci a Madrid sigui ja per presentar oficialment el nou projecte Somos Identitarios a la capital de l’Estat”.

Anglada també va recordar que “properament hauran de seure’s a la banqueta dels acusats de la Audiència Provincial de Barcelona, Robert Hernando, Joan Carles Fuentes i Ignacio Mulleras per voler-lo matar”, tots ells membres de Plataforma per Catalunya".

Anglada va afegir que“Som Identitaris és un partit que a part de voler controlar la immigració, és un partit antiglobalització, anticapitalista i obertament defensor de la classe obrera abandonada per la falsa esquerra del nostre país”.    

El líder identitari va pronosticar que “estem al final del xarampió independentista, que no hi haurà cap referèndum a Catalunya i que el problema de Puigdemont, que és conscient de que no s’assolirà la independència, no sap com dir-ho a la gent de Catalunya”.

Finalment, Anglada va dir que “va ser vergonyós, lamentable, repugnant i patètic pretendre polititzar un esdeveniment com la Cavalcada dels Reis a Vic per part de l’ANC i Òmnium Cultural”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 19 de gener de 2017

Visto 3024 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Enero 2017 09:19

Medios