Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 16 Enero 2017 00:00

Anglada i Riera guanyant un altre judici a les mentides de Plataforma per Catalunya

Valora este artículo
(243 votos)

Anglada: “Un cop més la justícia ha posat llum i taquígraf a aquesta colla d’indesitjables de Plataforma per Catalunya”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La jutgessa Neus Codina Mandoza, titular del jutjat penal número 1 de Manresa, ha absolt a Josep Anglada, president de Som Identiaris (SOMI) i actual regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, i a Marta Riera per un presumpte delicte d’apropiació indeguda  dels despatxos del grup municipal de PxC de Vic a l’any 2014.  

En l’auto emès el passat 21 de desembre per la  titular del jutjat penal número 1 de Manresa, Neus Codina Mandoza, diu que “no ha resultat provat que Anglada i Riera en data de 12 de juny de 2014 s'apoderessin amb ànim d'obtenir un benefici il·lícit de dos armaris, documentació obrant en els mateixos i d'un ordinador”.

La jutgessa conclou que “davant la inexistència d'actes de prova que acreditin la concurrència dels elements objectius i subjectius necessaris per a la comissió de la infracció imputada als inculpats, s’ha de dictar una sentència absolutòria per Anglada i Riera”.

En l’auto també es fa constar l’escrit del Ministeri Fiscal on demanava “el sobreseïment de les actuacions per no haver quedat degudament justificada  la perpetració del delicte que va donar lloc a la formació de la causa, al·legant que no existeix cap indici que acrediti la preexistència dels objectes sostrets, ni dels armaris, ni dels ordinadors, ni dels documents confidencials”.

Anglada que s’ha mostrat satisfet un cop més d’una nova sentència favorable, ha manifestat que “tenia clar que ni el Ministeri Fiscal ni la jutgessa podien donar credibilitat a les pertanyés i mentides d’aquesta colla d’irresponsables de Plataforma per Catalunya”.

En aquest sentit, el líder de Somi ha dit que “tant Joan Carles Fuentes com Pilar Catalán han demostrat un vegada més no tenir sentit del ridícul, a part del seu vaig nivell intel·lectual , ja que tots dos eren conscient de que la denuncia que van posar era falsa ”.

Anglada ha afegit que “un cop més la justícia ha posat llum i taquígraf a aquesta colla d’indesitjables de Plataforma per Catalunya, ja que l’únic objectiu que perseguien amb aquestes falses denuncies era lesionar greument el seu honor i el de Marta Riera, la dignitat personal i professional, i la imatge política de cara l’opinió publica i la militància”.

Finalment, Anglada ha recordat que “el calvari dels mentiders de Plataforma per Catalunya no acaba aquí. Properament hauran de seure’s a la banqueta dels acusats de la Audiència Provincial de Barcelona el vicepresident del partit, Robert Hernando, el mateix Joan Carles Fuentes i Ignacio Mulleras per voler-lo matar”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 16 de gener de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

www.lasvocesdelpueblo.com , 16/01/2017; "Anglada gana otro juicio “a las mentiras de la panda de indeseables de Plataforma Por Cataluña”

www.elmundo.es, 16/01/2017; Absuelven a Josep Anglada de apropiarse de material de PxC en el Ayuntamiento de Vic

www.el9nou.cat, 16/07/2017; Josep Anglada i Marta Riera, absolts d’apropiació indeguda

www.osona.com, 17/01/2017; El jutge absol Josep Anglada i Marta Riera per apropiació indeguda

Visto 3173 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Enero 2017 09:19