Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 13 Enero 2017 18:59

Anglada manté diferents contactes a Madrid per anar avançant amb el projecte Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(245 votos)

Anglada: “Davant el buit que hi ha en aquets moments en l’espai social-identitari, SOMI s’està convertint amb l’esperança i la il·lusió de molta gent”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquesta setmana una delegació del partit Som Identitaris (SOMI), encapçalada per seu president  i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, s’han desplaçat a Madrid per mantenir diferents reunions  per anar avançant amb el projecte identitari .

Entre les diferent reunions que ha mantingut Anglada durant aquets tres dies a Madrid , cal destacar la que va mantenir el dimecres a la tarda en un hotel de Madrid amb la qual hi va participar entre d’altres David Junco. En la reunió es va tractar la possibilitat d’implantar el projecte de SOMI en altres regions d’España. En la reunió es va arribar a l’acord de començar a confeccionar l’ideari polític de la formació amb la necessitat d’atraure a tots aquells votants d’esquerres que no se senten representats i a la vegada enganyats per la falsa esquerra d’aquest país.

El dimecres a la nit, Anglada va participar en un sopar-col·loqui on el presents van poder conèixer de prop els objectius de la formació identitària. Després d’un breu parlament, Anglada va respondre una per una les inquietuds i al mateix temps la il·lusió que desperta el nou projecte identitari. 

El dijous, el líder identitari va ser entrevistat per Nacho Larrea en el programa La Hora del Café.

Anglada que ha qualificat de “molt positiva” aquesta nova estada a Madrid, ha a manifestat que “veu la gent molt predisposada a involucrar-se en aquest nou projecte identitari”, i ha afegit que “davant el buit que hi ha en aquets moments en l’espai social-identitari, SOMI s’està convertint amb l’esperança i la il·lusió de molta gent”.

       

Anglada ha afegit que “ara un dels objectius a curt termini serà  fer la presentació oficial de Som Identitaris a la ciutat de Madrid”.

Finalment, el líder identitari ha volgut agrair “el respecte i la confiança que li han dispensat totes les persones que ha tingut l’oportunitat de reunir-se en el transcurs d’aquest tres dies”.    

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 13 de gener de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

lasvocesdelpueblo.com, 14/01/2017; Josep Anglada mantiene contactos en Madrid para ampliar las bases de «Somos Identitarios

blogxavierrius, 14/01/2017; ANGLADA ES TORNA A REUNIR A MADRID AMB DIFERENTS MILTANTS ULTRES I ES PLANTEJA ESTENDRE "SOMOS IDENTITARIOS" A NIVELL ESPANYOL. 

 

Visto 3187 veces Modificado por última vez en Domingo, 15 Enero 2017 09:14