Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 02 Enero 2017 10:51

Aquest 2017 la banqueta dels acusats espera als màxims dirigent de PxC

Valora este artículo
(263 votos)

Anglada:“No tinc cap mena de dubte que aquestes lacres de la societat de PxC seran condemnats a penes de presó”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El nou any arriba trufat d'una sèrie d'escàndols que tenen de figura estel·lar a la desapareguda Convergència i Unió i als diversos dels seus jerarques suprems. Es tracta de vells episodis que durant molt de temps van estar empantanegats. Ara, per fi, arriben a l'hora de la veritat, és a dir, a la vista oral.

Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau, Carme Forcadell, Francesc Homs i Oleguer Pujol, seran alguns dels principals protagonistes de la crònica de tribunals en 2017. Tots ells tenen cites clau amb la Justícia en els propers mesos d'un any que, des del punt de vista judicial, començarà a caminar molt aviat.

En aquest sentit, no se n’escapen els màxim responsables de la pràcticament desapareguda Plataforma per Catalunya (PxC), que s’hauran se seure properament a la banqueta dels acusats.

Els primers en sueres a la banqueta dels acusats properament seran Joan Carles Fuentes Linares, Robert Hernando Ortiz i  Ignacio Mulleras Vinzia, tots ells acusats  pels “delictes d’homicidi amb dolo eventual en grau de temptativa, danys en grau de temptativa, lesions en grau de temptativa i atemptat contra autoritat o càrrec públic en grau de temptativa”.

També s’hauran d’asseure a la banqueta dels acusats en el transcurs d’aquest any els màxim responsables de PxC. Tots ells estan se’n investigats per un presumpte delicte de revelació de secrets que s’hauria produït en el moment en què la cúpula del partit va decidir destituir el seu fundador de la funció de president, Josep Anglada, i que també van afectar a la número 2, Marta Riera i aEnrique Ravello.

Anglada que ha considerat als de PxC com a “casta parasitària”, ha manifestat que “no té cap mena de dubte que aquestes lacres de la societat seran condemnats a penes de presó”.     

Anglada ha afegit que “cada dia són més els exmilitants de PxC que s’adonen de la conxorxa que va muntar la cúpula del partit per desprestigiar a la seva persona a costa de mentides”.

FinalmentAnglada ha fet una crida a tots aquells exmilitants de PxC perquè “s’integrin al nou projecte Som Identitaris (SOMI), l’únic moviment identitari seriós en que poden confiar els ciutadans d’aquest país”.        

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 2 de gener de 2017

 

Visto 4120 veces Modificado por última vez en Lunes, 02 Enero 2017 11:01