Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 30 Diciembre 2016 00:00

Rac1 parla amb Josep Anglada sobre el cas del cupaire Joan Coma

Valora este artículo
(256 votos)

Anglada: A Coma se l’investiga per defensar que les decisions del Parlament català s’havien de deixar de supeditar a les decisions de les institucions espanyoles, en particular a les del Tribunal Constitucional”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després que ahir l'advocat del regidor de la CUP de Vic, Benet Sallellas, insistís en què qui havia portat Joan Coma als tribunals era el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, avui el líder identitari s'ha defensat a RAC1 assegurant que “ell no el va denunciar” i ha demanant "més respecte per part dels tertulians".

En aquest senti, el regidor a l’Ajuntament de Vic ha dit que “es va limitar a lliura una informació a la Guàrdia Civil, és a dir, portar l'ordre del dia del ple, la moció de suport a la declaració de ruptura amb l’estat espanyol, aprovada al Parlament el 9 de novembre i suspesa pel tribunal constitucional, i un informe de la secretaria on aconsellava la retirada de l’esmentada moció”. Tot això cinc dies abans del ple.

Anglada ha afegit que “en el ple tots els regidors es van poder expressar lliurament i si el Sr. Coma està se’n investigat, és perquè va defensar que les decisions del Parlament català s’havien de deixar de supeditar a les decisions de les institucions espanyoles, en particular a les del Tribunal Constitucional”.

Finalment, el regidor de Plataforma Vigatana no ha negat en cap moment que “si no fos per la informació que ell mateix va lliurar, no s'hagués engegat la maquinària judicial”. "Miri, jo això no li puc dir", ha sostingut. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 28 de desembre de 2016

 

Visto 4246 veces Modificado por última vez en Domingo, 01 Enero 2017 09:02