Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 21 Agosto 2016 18:40

Anglada aprofita la seva visita a Madrid per conèixer de prop les activitats de Hogar Social Madrid (HSM)

Valora este artículo
(247 votos)

Anglada: “Ha arribat l’hora de dir prou a la casta política i de posar-nos a treballar per treure el país d’aquesta situació d’angoixa, d’estafa i de vergonya en que vivim”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Una delegació del nou partit Som Identitaris (SOMI), encapçalada per seu president  i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, han mantingut diverses reunions amb persones a fines amb la ideologia de SOMI. La delegació catalana també va aprofitar la seva estada a la capital per fer una visita al Hogar Social Madrid (HSM).

La delegació catalana de SOMI ha estat acompanyada en tot moment pels seus dos representants a Madrid, Eduardo Núñez i Álvaro Fernández. Anglada també ha estat entrevistat per dos mitjans de comunicació, Sierra Norte Digital i per el programa de ràdio La Hora del Café dirigit per Nacho Larrea.    

Anglada que s’ha mostrat molt satisfet d’aquesta visita a Madrid, ha volgut agrair abans que res “el tracte cordial que li han dispensat totes les persones en que ha tingut oportunitat de poder-se reunir”. En aquest sentit, el líder identitari a dit “estar convençut de poder articular sinèrgies amb tots aquells moviments o persones que creuen que ha arribat l’hora de dir prou a la casta política i de posar-nos a treballar per treure el país d’aquesta situació d’angoixa, d’estafa i de vergonya en que vivim”.  

 

En quan a la seva visita al Hogar Social Madrid (HSM), Anglada ha volgut deixar clar que “ha estat una visita de cortesia per conèixer les activitats d’aquest centre social”. En aquest sentit, el líder identitari ha dit que “és impressionant i d’admirar el treball que està desenvolupant aquest col·lectiu de persones per ajudar a la gent autòctona necessitada”. Pel que fa a la líder de Hogar Social Madrid (HSM), Melisa, ha dit que “és una persona molt preparada, molt sacrificada i amb una capacitat de treball admirable”.

 

Finalment, el líder identitari ha avançat que “tornarà a la ciutat de Madrid la primera quinzena del proper mes de gener per anar avançant amb la implantació del nou projecte a la capital de l’Estat”.  

 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 21 d’agost de 2016

 

Visto 4657 veces Modificado por última vez en Viernes, 30 Septiembre 2016 11:49