Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 15 Agosto 2016 00:00

Una delegació de Som Identitaris (SOMI), es desplaçarà aquesta setmana a la capital de l’Estat

Valora este artículo
(267 votos)

Anglada: “ha arribat l’hora d’unir esforços i compartir sinèrgies per defensar la nostra identitat cada vegada més amenaçada per culpa de la casta política”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president del partit Som Identitaris (SOMI), i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, es desplaçarà aquesta setmana a Madrid. La delegació de SOMI estarà encapçalada pel seu president i l’acompanyarà el secretari d’organització Ricart Buñuel i el president de les Joventuts Som Identiraris (JSI), Jordi Barba.

Anglada que estarà dos dies a la capital de l’Estat, ho aprofitarà per mantenir diverses reunions amb diferents grups de caire identitari. Tanmateix, el líder identitari ja té confirmades algunes entrevistes amb alguns mitjans de comunicació que s’han interessat pel nou projecte de Som Identitaris (SOMI).           

En aquest sentit, Anglada ha dit que “sempre és interessant mantenir contactes amb col·lectius que lluitant per fer front a la invasió que estem patint i que treballen per ajudar a la gent de casa”.

Anglada ha afegit que “ha arribat l’hora d’unir esforços i compartir sinèrgies per defensar la nostra identitat cada vegada més amenaçada per culpa de la casta política”.

Finalment, el líder identitari ha assegurat que “els que Som Identitaris no permetrem que alguns ens facin sentir estrangers a casa nostra”.        

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 14 d’agost de 2016

Visto 3861 veces Modificado por última vez en Lunes, 15 Agosto 2016 20:25