Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 04 Agosto 2016 00:00

Som Identitaris, la nova marca del partit d’Anglada

Valora este artículo
(317 votos)

Anglada: “És una equivocació obrir la porta dels refugiats, ja que això significa obrir la porta del terror que portarà conseqüències molt greus a tota la Unió Europea”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La nova marca del partit d’Anglada, Som Identitaris (SOMI), ha estat registrada aquest passat mes de juliol, al Registre de Partits Polític del Ministeri de l’Interior. La decisió es va prendre el passat 9 de juliol, per unanimitat a la ciutat de Vic per Consell Executiu.

Anglada creu que “Som Identitaris (SOMI), es convertirà en una marca de referència,  d’esperança i d’il·lusió per a molts ciutadans”. En aquest sentit, el líder identitari ha assenyalat que “el nom d’un partit és molt important ja que aquest ha de definir la ideologia del partit i en aquest cas crec que ho hem aconseguit”.

Anglada ha assegurat que “són moltes les persones que com nosaltres creuen que la massiva immigració extra-comunitaris en els països de la Unió Europea es vegi amb terror aquest fenomen que amenaça la identitat de pobles mil·lenaris; a més de portar nombrosos problemes com són el xoc de cultures i l'augment de la inseguretat”.

Anglada ha afegit que “o acabem amb l’islamisme o ells acabaran amb nosaltres”,  i ha afegit “la guerra contra la plaga del fonamentalisme islàmic no ha començat i ara és urgent declarar-la".

Finalment, Anglada ha dit que “és una equivocació obrir la porta dels refugiats ja que això significa obrir la porta del terror que portarà conseqüències molt greus a tota la Unió Europea”.  

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 3 d’agost de 2016

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

blocxavierrius, 01/08/2016;  ANGLADA CANVIA EL NOM DEL SEU PARTIT PEL DE "SOM IDENTITARIS" AMB LA SIGLA "SOMI".

e-noticies.cat, 02/08/2016; El partit d'Anglada canvia de nom per no assemblar-se al Front National de Marine Le Pen

osona.com, 02/08/2016; Anglada torna a canviar el nom del seu partit

naciodigital.cat, 02/08/2016; Josep Anglada canvia el nom del seu partit i registra la marca Som Identitaris

Visto 7763 veces Modificado por última vez en Domingo, 14 Agosto 2016 20:33

Medios