Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 24 Julio 2016 16:43

Segona cargolada identitària de Plataforma Vigatana

Valora este artículo
(308 votos)

Anglada “La nova sigla del partit identitari serà una de les claus per donar-nos a conèixer a reu del país”  

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI), de l’Ajuntament de Vic ha  celebrat aquest dissabte la segona cargolada identitària.

Anglada ha aprofita la trobada per fer un repàs de la situació en que es troba l’Ajuntament de Vic i la incidència que ha tingut el seu grup en el transcurs d’aquest any de mandat. En aquest sentit, ha destacat “la influència que ha tingut Plataforma Vigatana a l’hora de prendre decisions importants per la ciutat degut a que l’equip de govern es troba en minoria, i en molts casos el seu vot ha estat determinant”, i ha afegit que “tal com va pronosticar en el seu discurs d’investidura serà un mandat ple de turbulències i que es veuran moltes coses fins a finals de mandat”.  

    

Anglada també ha aprofitat la trobada per presentar a tots els presents el nou logo i la sigla del partit identitari, així com també el carnet del partit. En aquest sentit, el líder identitari ha assenyalat que “es tracta d’un disseny modern amb uns colors molt encertats”, i ha destacat que “la nova sigla del partit identitari serà una de les claus per donar-nos a conèixer a reu del país”.   

Finalment, Anglada ha fet un petit repàs de les activitats que té previstes portar a terme el partit identitari en el transcurs del propers tres mesos.  

Plataforma Vigatana (PLVI)  

Vic, 24 de juliol de 2016

 

Visto 3332 veces Modificado por última vez en Domingo, 24 Julio 2016 16:50