Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 19 Abril 2015 20:34

Anglada i Riera s’han reunit amb els paradistes del Mercat Municipal de Vic

Valora este artículo
(6 votos)

Anglada: “Assumeixo la responsabilitat de refer el Mercat Municipal, situar-lo a la planta baixa i així acabar amb les mentides tant de CiU, ERC i del PSC”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

L’alcaldable de Plataforma Vigatana (PLVI), Josep Anglada i Marta Riera,  s’han reunit aquesta setmana amb els paradistes del Mercat Municipal de Vic per escoltar les seves reivindicacions.    

La trobada que es va fer a les mateixes dependències del mercat, va comptar amb la presència de diferents paradistes que varen exposar les seves reivindicacions en el transcurs de més d’una hora.

Els paradistes van fer arribar al líder de Plataforma Vigatana la seva preocupació per la remodelació del Mercat Municipal. Tots van coincidir en senyalar que “la remodelació està encallada i s’està entrant en un carreró de difícil sortida”.

Per la seva banda, Anglada va deixar molt clar que “és un ferm defensor del Mercat Municipal i ho demostra el fet d’anar-hi a comprar cada setmana, cosa que no fa cap més polític del consistori vigatà”. En aquest sentit, Anglada va dir que “assumia la responsabilitat de refer el Mercat Municipal, situar-lo a la planta baixa i així acabar amb les mentides tant de CiU, ERC i del PSC”. Anglada, també va assenyalar que “ l’activitat comercial del mercat s’ha reduït molt considerablement en els darrers temps a part de plegar algunes parades, i per tant, s’ha de dinamitzar urgentment amb la reforma estructural de l’edifici”.          

Els paradistes tenen una concessió administrativa de l’edifici per un termini de 49 anys (els en queden 15), que inclou les tres plantes, de 2.850 metres quadrats cadascuna: a la baixa hi ha els obradors, pàrquings i magatzems; a la primera, les botigues i cambres frigorífiques; i a la segona, un aparcament.


Vic, 19 d’abril de 2015

Plataforma Vigatana (PLVI)  

Visto 1945 veces Modificado por última vez en Domingo, 19 Abril 2015 20:37