Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 17 Abril 2015 07:01

Anglada pregunta al ple com està la venda de droga a la ciutat de Vic

Valora este artículo
(6 votos)

Anglada “El que ha de fer vostè Sr. Ballana sinó està capacitat per solucionar els problemes de tràfic de drogues, és dimitir del seu càrrec”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

L’Ajuntament de Vic va aprovar, al ple d’aquest dilluns, un punt amb aparença de tràmit administratiu: l’inici d’un expedient de constitució d’un dret de superfície sobre dues finques municipals per fer-hi pisos de protecció oficial. “D’una manera o altra s’ha de desencallar”, va dir Josep Anglada. El punt va ser aprovat al ple amb els vots a favor de CiU, PSC i ICV; el vot en contra de PxC, CUP, ERC i SI; i l’abstenció dels regidors no adscrits Josep Anglada i Marta Riera per considerar que “les coses no s’havien fet del tot bé per part de l’equip de govern”.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar la que va presentar la CUP, on s’insta l’Ajuntament a iniciar un expedient administratiu de revisió -que s’encarregarà a un historiador- de la concessió de vigatà il·lustre a Gabriel Avilés, conegut com el virrei Avilés. En un termini de sis mesos, es portarà el tema al ple i es decidirà si se li retiren aquests honors. Anglada va dir que “en ves de perdre el temps amb aquestes coses de tanta poca rellevància, seria millor que es dediquessin a portar propostes per crear lloc de treball”, afegint que “si el Virrei Avilés té un lloc d’honor a la Sala de la columna com a vigatà il·lustre, és perquè en el seu dia uns vigatans així ho van creure convenient”.

També se’n va aprovar una segona, subscrita per tots els partits, on l’Ajuntament es compromet a incorporar, sempre que sigui possible, clàusules socials en els expedients de contractació pública. En aquest sentit, Anglada va assegurar que “incorporar clàusules socials en els expedients de contractació publica, és una qualitat molt més eficient, no tant sols per fomentar ocupació en persones que tenen difícil la incorporació al mon laboral, sinó també és una qualitat més en la utilització dels recursos públics i molt més responsable i transparent per part de l’administració”.

Les dues mocions que va presentar PxC, com ja es habitual, no es van ni debatre i es van tombar amb el vot contrari de tots els partits.

“El que ha de fer vostè Sr. Ballana sinó està capacitat per solucionar els problemes de tràfic de drogues, és dimitir del seu càrrec”. Així de contundent es va mostrar Anglada amb el regidor de Seguretat Ciutadana, després de recriminar-li que no feien res per aturar el tràfic de drogues que es practica a la ciutat.

Els regidors no adscrits Josep Anglada I Marta Riera van preguntar si era veritat que el camp de futbol on s’havia posat gespa artificial no feia la mida. Sí que la fa. Montse Rovira va explicar que el mínim és 90 x 45 i que fa 90 x 53. Haurien volgut que fos més gran, però hi havia diferents impediments físics.

Vic, 17 d’abril de 2015

Plataforma Vigatana (PLVI)  

 

Visto 1944 veces Modificado por última vez en Viernes, 17 Abril 2015 16:01

Medios