Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 08 Abril 2015 21:34

Josep Anglada va presentat aquest dimarts els cinc primers noms de la llista de Plataforma Vigatana (PLVI) per les eleccions del 24 de maig

Valora este artículo
(4 votos)

Reduir el nombre d’immigrants, acabar amb el favoritisme cap els immigrants, acabar amb el tràfic de drogues i abaixar els impostos i taxes, són alguns dels punts forts del programa electoral que va presentar Anglada.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

Ha estat aquest dimarts quan el líder identitari i alcaldable de Plataforma Vigatana (PLVI) a la ciutat de Vic, Josep Anglada, va presentar  els cinc primers noms de la llista per les eleccions municipals del 24 de maig.

Per darrere d'Anglada, els altres quatre primers llocs seran ocupats per Marta Riera i Camps, que va ser elegida regidora als comicis de 2007 i 2011; Josep Sáiz Puig, exdirector de banca i consultor; Naomí Martín López, dissenyadora gràfica, i Anna Colomer i Verdaguer, agent comercial. El darrer lloc, igual que en les dues anteriors comeses electorals serà per al funcionari municipal retirat Josep Maria Jordana.

Anglada, en la seva primeracompareixença amb la marca Plataforma Vigatana va dir que “afrontava aquestes eleccions amb molta il·lusió i amb el convenciment que els ciutadans castigaran a les urnes el bipartidisme format per CiU/ERC que tan malament  han governat els darrers quatre anys la ciutat de Vic ”. 

Per Anglada, és urgent “reduir el nombre d’immigrants que té la ciutat i acabar amb el favoritisme que han practicat tots els partits del consistori vigatà cap a la immigració”.

Anglada ha destacat del seu programa la creació d'un pla anual d'ocupació dotat amb un milió d'euros, en el qual "tinguin preferència els de casa, i no com ara que el vuitanta per cent dels plans van als immigrants".

Anglada ha afirmat que "vol netejar els carrers de Vic", concretant-ho tot seguit en "la lluita contra el tràfic de drogues". Anglada ha esmentat el cas d'una plaça en què el comerç de droga és del domini públic, "és a tocar d'una escola, la Guàrdia Urbana ho sap i l'Ajuntament no hi fa res".

D'altres mesures del programa que vol aplicar si guanya les eleccions "o si governem en coalició", passarien per fer una revisió cadastral que retorni l'Impost de Béns Immobles als nivells anteriors a la bombolla immobiliària; en l'oposició radical a la recollida porta a porta "perquè encariria la taxa i portaria maldecaps a la gent", o la recuperació del Mercat municipal per donar suport al comerç local autòcton, ja que "no pot ser que la gran majoria dels establiments, i no sols a Vic sud, estiguin regentats per immigrants".

Finalment, Anglada es va comprometre adestinar una partida anual perquè en el transcurs del mandat es pugui fer realitat la construcció de la biblioteca a l’antiga Caserna de la Guardia Civil.  

Vic, 8 d’abril de 2015

Plataforma Vigatana (PLVI)

Enllaç de les noticies de Canal Taronja 

Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

osona.com, 07/04/2015; Anglada insistirà en acabar amb el «favoritisme cap a la immigració»

 naciodigital.com, 07/04/2015; Anglada vol seguir a l'Ajuntament de Vic, ara amb noves sigles

e-noticies.cat, 09/04/2015; Anglada sobreviu a la crisi de Plataforma

el9nou.cat, 09/04/2015; Marta Riera, Josep Sainz, Naomi Martin i Anna Colomer acomapnyaran Anglada als primers llocs de Plataforma Vigatana

 

Visto 2546 veces Modificado por última vez en Jueves, 09 Abril 2015 21:46

Medios