Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 04 Marzo 2015 08:02

Anglada es presentarà finalment amb la sigla de Plataforma Vigatana (PLVI), amb la mateixa il•lusió i les mateixes ganes que ho va fer l’any 2003

Valora este artículo
(2 votos)

Anglada: “lluitaré per acabar amb el bonisme practicat per CiU/ERC i pels seus còmplices dels demés partits del consistori vigatà, que han acostumat als immigrants a que ho tinguin tot a canvi de res”.

COMUNICAT DE PREMSA

Tot i tenir l’opció de presentar-se amb altres sigles, Anglada, ha decidit finalment presentar-se pel partit que ell mateix va fundar l’any 2001. D’aquesta manera, el líder identitari farà realitat el  somni de poder-se presentar a la seva ciutat natal amb un nom tan emblemàtic i que s’identifica el 100% amb els ciutadans de Vic com és Plataforma Vigatana (PLVI).

Anglada, després de prendre aquesta decisió ha manifestat que “es presenta a aquestes eleccions amb la mateixa il•lusió i les mateixes ganes del primer cop, l’any 2003. El seu vigatanisme i el seu compromís amb la gent de casa l’hi han fet prendre aquesta decisió”, ha dit un Anglada convençut de treure un gran resultat electoral.  

Per Anglada, les pròximes eleccions municipals són especialment importants per als vigatans, i per tant, ha assenyalat que “lluitarà per acabar amb el bonisme practicat per CiU/ERC i pels seus còmplices dels demés partits del consistori vigatà, que han acostumat als immigrants a que ho tinguin tot a canvi de res”.

Finalment, Anglada ha volgut deixa clar que “Plataforma Vigatana serà l’únic partit que s’oposarà radicalment a la implantació del porta a porta de recollida d’escombraries”, i ho farà, segons ha dit Anglada “pels problemes i costos alabats que aquests sistema representaria pels ciutadans de Vic”.

Vic, 4 de març de 2015

Plataforma Vigatana (PLVI)

 

Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

e-noticies.cat, 04/03/2015; Anglada repeteix a Vic

el9nou.cat, 04/03/2015;  Anglada es presentarà finalment sota les sigles de Plataforma Vigatana

naciodigital.cat, 04/03/2015; Anglada es presentarà a les eleccions de Vic com a Plataforma Vigatana

osona.com, 04/03/2015; Anglada es presentarà a les eleccions de Vic amb les sigles Plataforma Vigatana

 

 
Visto 2266 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Marzo 2015 13:23

Medios