Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 25 Febrero 2015 11:01

L’ultradretà Joan Carles Fuentes, haurà de declarar com imputat el proper 21 d’abril per un presumpte delicte de tinença, tràfic i dipòsit d'armes tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal

Valora este artículo
(2 votos)

Anglada: “S’ha de prevenir davant d’una persona perillosa com Fuentes, que no descarta apuntar-me amb una pistola i que reconeix tenir contactes a Bòsnia-Herzegovina ”.

COMUNICAT DE PREMSA

El regidor a l’Ajuntament de Vic  i destacat membre del Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carles Fuentes Linares, haurà de declarar en qualitat d’imputat  al Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vic (Barcelona), per un presumpte delicte de tinença, tràfic i dipòsit d'armes tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal, el proper 21 d’abril a les 12:00 hores.

Anglada, que ha declarat avui dimecres, en qualitat de perjudicat, a conseqüència de la denúncia que va interposar el passat 24 de novembre contra el regidor de l’Ajuntament de Vic, Joan Carles Fuentes, a part de ratificar-se en la denúncia i reclamar per danys i perjudicis, ha declarat “estar preocupat per l’actitud d’una persona que ja està imputada per temptativa d’homicidi, temptativa de lesions i temptativa a l’autoritat publica”. En aquest sentit, Anglada també ha declarat que “s’ha de prevenir davant d’una persona perillosa com Fuentes, que ha manifestat ser un apassionant de les armes, que reconeix haver disparat a persones durant el servei militar, que té contactes a Bòsnia-Herzegovina, i que no descarta apuntar-me amb una pistola”.

A la sortida del Jutjat, Anglada ha manifestat “no poder donar crèdit de com els usurpadors de PxC no hagin obert cap expedient disciplinari a personatges com Hernando, Mulleras, o el mateix Fuentes; que són unes veritables lacres polítiques i que s’enfrontaran a penes de 10 a 15 anys de presó”. Per seguir afirmant que tot aixòm’entristeix, perquè el partit que tants esforços ens va costar a tots plegats fer-lo créixer avui dia està ocupat vilment per aquests personatges que s’han convertit en la vergonya de la democràcia a Catalunya”.

Finalment, Anglada ha assenyalat que “tot aquest entramat s’ha pogut descobrir gràcies a la valentia del advocat gironí, Francesc Bueno Celdrán, ja que va ser ell qui va destapar la presumpta trama entre Joan Carles Fuentes i el secretari general de PxC, Roberto Hernando, que volien acabar amb la meva vida abans de les eleccions municipals”.

Vic, 25 de febrer de 2015

Plataforma Democràtica de Catalunya   

Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

osona.com, 25/02/2015; Joan Carles Fuentes, imputat per tinença i tràfic d'armes

xavier-rius.blogspot.com.es, 26/02/2015; EL REGIDOR DE PxC DE VIC, JOAN CARLES FUENTES HAURÀ DE DECLARAR COM IMPUTAT PER TINENÇA D'ARMES EL 21 D'ABRIL 

 
Visto 2001 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Marzo 2015 13:20