Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 24 Febrero 2015 07:55

Anglada i Bueno declaren per les denuncies interposades als ultradretans de PxC, Fuentes i Catalán, per un presumpte delicte de tinença, tràfic i dipòsit d'armes entre altres

Valora este artículo
(3 votos)

Anglada: “Confio que en el transcurs d’ aquest mes de març, el jutge obri judici oral contra els tres imputats i pocavergonyes de la cúpula de PxC per intent d'homicidi”.

NOTA DE PREMSA

Aquest dimecres el Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vic (Barcelona), ha  cridat a declarar al president i fundador històric de Plataforma per Catalunya (PxC), i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada. El regidor vigatà, acudirà a la cita en qualitat de perjudicat a conseqüència de la denúncia que va interposar el passat 24 de novembre contra el regidor de l’Ajuntament de Vic i membre del Consell executiu de Plataforma per Catalunya, Joan Carles Fuentes, per una suposada tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal.

El qui també haurà de declarar en qualitat de testimoni, serà l’advocat Francesc Bueno Celdrán. L’advocat gironí ho farà també a conseqüència de la denúncia que va interposar Anglada contra la regidora de PxC a l’Ajuntament de Vic, Pilar Catalán, per un suposat tràfic d’influences, tipificat en l’article 429 del Codi Penal. Recordem que Bueno va ser qui va destapar la presumpta trama entre Joan Carles Fuentes i el secretari general de PxC, Roberto Hernando, per voler atemptar contra el líder identitari català Josep Anglada.

Josep Anglada ha manifesta que “les gravacions aportades a les dues  denúncies han estat les peces claus perquè el jutge incoés diligencies prèvies als imputats Fuentes i Catalán”. En aquest sentit, Anglada ha recordat que en la gravació Fuentes manifesta “no descarta apuntar amb una arma a Anglada si és necessari, l’oferiment que li fa a una tercera persona per la venda d’una pistola il·legal, o de la certesa que té d’obtenir el permís d’armes amb molta celeritat, degut a la bona relació que té la seva companya de partit, Pilar Catalán, amb el cos de la Guàrdia Civil”.

Ja per acabar, Anglada ha assenyalat que confia en que “en el transcurs del mes de març, el jutge procedirà a obrir judici oral contra els tres imputats i lacres polítiques de la cúpula de PxC per intent d'homicidi contra la seva persona, l’ultradretà i secretari general de PxC, Robert Hernando, i els també ultradretans i regidors dels ajuntaments de Vic i Olot, Joan Carles Fuentes i Ignacio Mulleras”.

Vic, 24 de febrer de 2015 

 
Visto 1626 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Marzo 2015 13:19