Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 19 Febrero 2015 22:08

Anglada i Riera a la inauguració de la 4a edició de la Fira de Biomassa Forestal de Catalunya

Valora este artículo
(2 votos)

Anglada: “Europa s’està empobrint cada dia més gràcies a la immigració massiva”

COMUNICAT DE PREMSA 

Anglada i Riera han estat present aquet dijous  a la inauguració de la 4a edició de la Fira de Biomassa Forestal de Catalunya, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de febrer al Recinte Firal El Sucre de Vic. Aquesta edició que ha estat inaugurada pel Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, comptà enguany amb 99 expositors d’empreses i institucions relacionades amb el sector. La majoria procedeixen de Catalunya, però també n’hi ha d’altres comunitats com Euskadi, Astúries, Madrid, Galícia, i Castella-Lleó.

Anglada, en declaracions als mitjans de comunicació s’ha referit als problemes que representa la immigració afirmat que si demanéssim al govern central un anàlisi del cost-benefici sobre la immigració massiva, estic convençut que per por a la veritat no ens el donarien”.

El líder identitari i alcaldable a l’alcaldia de Vic, es referia així sobre el gran augment de la immigració massiva, tant al nostre país com a Europa en general. En aquest senti, Anglada ha manifestat que “hi ha mitjans de comunicació europeus que fan càlculs sobre el cost de la immigració i les xifres son francament esgarrifoses, segons el banc Central de Dinamarca, cada immigrant danès procedent d’un país musulmà costa a l’estat danès més de tres-cents mil euros” hi ha afegi t“això mateix es pot veure a Noruega i França”. Anglada, també ha assenyalat que  “la conclusió que podem treure de tot això és la següent: Europa s’està empobrint cada dia més gràcies a la immigració massiva”.

Finalment, Anglada ha recordat que “s’ha de tenir en compta  que els qui van obrir les portes de la immigració massiva a casa nostre han estat els dos grans partits estatals PP i PSOE, el quals han comptat sempre amb el beneplàcit de la casta de casa nostra, és adir, de CiU, d’ERC i ICV, els grans culpables de facilitar la islamització de Catalunya”.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Vic, 19 de febrer de 2015 

 
Visto 1802 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Marzo 2015 13:18