Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 01 Enero 2015 18:20

Per Anglada és decebedor que a la demarcació de Barcelona el primer nadó nascut sigui d'origen pakistanès i es digui Mohamed

Valora este artículo
(6 votos)

Anglada: “Que el primer Català de l’any es digui Noelia, sigui de casa i no sigui immigrant, és per sentir-nos contents”.

COMUNICAT DE PREMSA

 “Que el primer Català de l’any es digui Noelia, sigui de casa i no sigui immigrant, és per sentir-nos contents”. Aquesta ha estat la valoració que ha fet elfundador i president històric de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, al assabentar-se que el primer nado de l’any no és immigrant.

El primer català de l'any 2015 és una nena, es diu Noelia, i ha nascut quan passaven 32 segons de la mitjanit, a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona), segons ha informat la conselleria de Salut de la Generalitat. Per Anglada, el fet que “a les tres províncies de Catalunya hagin estat els primers nadons de l’any autòctons, és una senyal d’esperança pel futur de la nostre estimada Catalunya”.

Pel contrari, Anglada s’ha mostrat decebut pel que fa a la demarcació de Barcelona, ja que el primer nadó nascut és un nen anomenat Mohamed, d'origen pakistanès, i que no hi ha imatges del petit perquè la família no ha volgut rebre als mitjans. En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “la població musulmana creix a un ritme molt superior a l'autòctona i això ens portarà sens dubte unes conseqüències nefastes per a la nostra cultura i identitat”.

Anglada s’ha fet sentir en tres piulades a través de twitter. En la primera, deia que “ens hem de felicitar, la primera nena nascuda de Catalunya és de Casa”. En una segona piulada, es queixava de que “a la demarcació de Barcelona no han estat de tanta sort, el primer nado que ha nascut es diu Mohamed”. Finalment, Anglada ha fet una tercera piulada assenyalant que “a Girona també ha estat de sort, la primera nena que ha nascut es diu Alba i és de casa”.   

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC

Vic, 1 de gener de 2015

 

 
Visto 1859 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:03