Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 29 Diciembre 2014 13:59

Anglada amplia la querella per temptativa d’atemptat al regidor de PxC a Olot, Ignacio Mulleras

Valora este artículo
(8 votos)

Anglada: “Personatges com Hernando, Fuentes o el mateix Mulleras, no són dignes de representar cap partit polític i hauran de pagar amb tot el pes de la llei les seves irresponsabilitats”.

COMUNICAT DE PREMSA

Després que el jutjat d’instrucció número dos de Vic hagi incoat diligencies prèvies de la querella criminal per temptativa d’homicidi amb dol eventual, danys i lesions contra el secretari general de PxC, Robert Hernando, i el regidor del mateix partit a l’ajuntament de Vic, Joan Carles Fuentes, el fundador i president històric de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, tal com ja va anunciar el passat 18 de novembre en roda de premsa,ha entrat al jutjat aquest dilluns una ampliació de la querella a l’ultra dretà, coordinador de la província de Girona i regidor de PxC a Olot, Ignacio Mulleras.

Anglada, ha manifestat sobre el Sr. Mulleras, a qui coneix fa més de trenta anys, que “en un primer moment em va costar de creure que una persona amb la que tenia una amistat de més de trenta anys pogués estar darrera d’aquesta trama, però un cop escoltada la gravació que se li va fer al Sr. Mulleras, no tinc cap mena de dubte que aquest senyor estava al corrent de l’intent d’atemptat contra la meva persona”, ha afirmat Anglada a la sortida del jutjat. “Estic segur que Mulleras és còmplice de temptativa d’atemptat; i ha demostrat ser una persona sense escrúpols, i amb una moral nul·la” ha assegurat Anglada, ja que ell reconeix a la gravació que “és l’encarregat de realitzar una trucada telefònica als Mossos d’Esquadra quan sigui avisat pels seus companys de partit un cop s’hagués produït l’accident a la localitat de Tavèrnoles”.        

Anglada ha dit que “personatges com Hernando, Fuentes o el mateix Mulleras, no són dignes de representar cap partit polític, i per tant, hauran de pagar amb tot el pes de la llei les seves irresponsabilitats, caigui qui caigui".

Per últim, Anglada ha deixat anar unes paraules premonitòries: “aviat es demostrarà que tot plegat és un complot, ple de mentides i difamacions, per acabar amb mi físicament i políticament. Inclosa la querella que em van posar el passat mes de maig, on en tot cas, els il·lícits econòmics els podrien haver comès una immensa majoria de membres del Consell Executiu, entre ells un Diplomat en Empresarials i un expert en Gestió de Patrimonis amb el vist-i-plau d’un antic director d’hotel” per continuar afirmant que: “possiblement no ens quedarà més remei, des dels nostres Serveis Jurídics, que fer una contra denúncia extensiva a tot el Consell Executiu. Tot es sabrà, i serà el temps i els Tribunals  qui posin a cadascú al seu lloc”.

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC

Vic, 29 de desembre de 2014

 

 
Visto 1688 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:03