Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 22 Diciembre 2014 00:00

Josep Anglada i Marta Riera es querella contra tot el Consell Executiu de PxC per l’apropiació dels seus comptes d’internet

Valora este artículo
(3 votos)

Anglada: “Arribaré fins el final per tal d’empresonar els promotors d’una campanya de difamació i calúmnies absolutament brutal que culminava en un atemptat”.

COMUNICAT DE PREMSA

El fundador històric de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada , i la regidora vigatana Marta Riera, han interposat avui una querella criminal contra els 15 membres del Consell Executiu del partit  per apropiació dels seus comptes corporatius d’e-mail,Facebook, Twitter i blocs l’endemà de la destitució d’Anglada com a president el 8 de febrer de 2014, a la localitat de l´Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

La querella es basa en un delicte contra la intimitat del Sr. Anglada i la Sra. Riera previst al 197.1 i 197.4 del Codi Penal. On els 15 usurpadors, ultradretans, i anticatalans del Consell Executiu de Plataforma per Catalunya van apropiar-se del correu electrònic, Facebook i Twitter del Sr. Anglada i la Sra. Riera sense el consentiment d’aquests i, en alguns casos, amb difusió, revelació o cessió del contingut personal dels mateixos; la qual suposaria el tipus agravat previst al 197.4 CP el qual estableix penes de 2 a 5 anys de presó i aportant documental que provaria aquest extrem, com correus que el Sr. Fuentes va enviar a antics membres de Plataforma per Catalunya de converses privades del Sr. Anglada i la Sra. Riera.

A més, a més, entre altres fets suposadament delictius ja denunciats, Fuentes reconeixeria que no sols es van apropiar dels comptes d’internet, sinó que en van difondre el contingut privat entre càrrecs i afiliats de Plataforma per Catalunya, a més d’altres persones vinculades a l’ex president amb l’expressa finalitat d’erosionar la seva vida privada. Anglada també es basa en el testimoni del periodista Xavier Rius, qui va publicar en el seu bloc personal unes declaracions del dirigent de PxC David Parada en les quals aquest admetia sense embuts que la decisió d’apropiar-se dels comptes d’internet de Josep Anglada i Marta Riera es va adoptar en la mateixa reunió que n’acordà la destitució. L’esmentat testimoni justificaria, segons el text de la querella, que siguin els 15 membres del Consell Executiu, sense excepció, els querellats per un delicte tipificat en els articles 197.1 i 197.4del Codi Penal.

Josep Angladaha manifestat que arribarà fins al final en la seva decisió “d’empresonar els promotors d’una campanya de difamació i calúmnies absolutament brutal que culminava en un atemptat”. Amb aquesta ja seran mitja dotzena les querelles i denúncies interposades per Anglada contra l’actual Consell Executiu. Però, afirma Anglada,encara n’hi hauran més en el futur un cop resti en evidència la falsedat de les acusacions d’estafa, apropiació indeguda i altres delictes societaris vessades en els jutjats i mitjans de comunicació”. Aquest “és només el meu regal de Nadal a Hernando i els seus amics”, ha afegit un somrient Anglada.

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC

Vic, 22 de desembre de 2014

Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

Imputat un regidor per presumpte tràfic d’armes Imputat un regidor per presumpte tràfic d’armes Imputat un regidor per presumpte tràfic d’ae-noticies.cat, 22/12/2014; Anglada es querella contra la direcció de Plataforma 

 
Visto 1763 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:05